За ніч правоохоронці склали 7 протоколів на нетверезих водіїв

Загальна к-ть складених протоколів за цю ніч по ст.130 КУпАП (керування ТЗ в стані сп'яніння) - 7 шт, повідомляє Патрульна поліція Рівненської області.

 

К-ть складених протоколів ст.130 КУпАП по орієнтуванню активістів "Pitbull" - 4 шт:

1. вул. Соборна 10, зупинено по орієнтуванню Volkswagen Crafter, при спілкуванні з водієм виявлені ознаки алкогольного сп'яніння. На місці зупинки пройти тест водій відмовився, погодився у мед. закладі. Результат позитивний - 0,73% проміле. Складено протокол за ч1 ст130 та постанова за порушення ПДР.

2. вул. Курчатова, зупинено TOYOTA Camry за орієнтуванням, у водія виявлено ознаки алкогольного сп'яніння, пройти тест на визначення стану відмовився на місці зупинки та у медичному закладі. Складено протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

3. вул. Соборна, зупинено ТОYOTA LAND CRUZER 200 за орієнтуванням, у водія виявлено ознаки алкогольного сп'яніння, складено протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

4. Під час складання адміністративних матеріалів на водія ТОYOTA LAND CRUZER 200 на вул. Соборній пасажир який знаходився поруч та мав ознаки алкогольного сп'яніння, сів в даний автомобіль та різко розпочав рух у центральну частину міста. Відразу було розпочате переслідування даного авто, на вимогу зупинитися водій не реагував, неодноразово порушував ПДР, в наслідок чого на перехресті вул.Соборна-вул.Вербова не впорався з керуванням та допустив зіткнення з перешкодою (відбійник). Після вчинення ДТП водій покинув автомобіль та розпочав тікати, був затриманий працівниками поліції. Складено протокол за ч.1 с
т.130, ст.124 (вчинення ДТП) та постанова за порушення ПДР.

5. Орієнтування щодо підозрілих осіб від активістів. У громадянина 1975 р.н. під час поверхневої перевірки було виявлено предмет, зовні схожий на зброю документів на який вище вказана особа не мала. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Читайте також