«За посадою не ностальгую», - Володимир Хомко розповів про життя після виборів

Дванадцять років Володимир Хомко був міським головою Рівного. Жителі обирали його тричі. Влітку він повідомив, що не буде більше балотуватись на посаду очільника міста. 

Місяць тому наступником Володимира Хомка став Олександр Третяк. На початку грудня він отримав символічний «ключ» від міста, а пан Хомко – «серце» міста.

Наші журналісти розпитали у Володимира Євгеновича, як змінилось його життя за цей місяць:

«Ритм життя змінився, запевняю вас - на краще. За посадою не ностальгую, переживаю за те, щоб в  місті було все нормально», - зазначає Володимир Хомко. 

Чим тепер займаєтесь?

«Чим займаюсь – це моє особисте, не хотів би ділитись ні з ким. Веду здоровий спосіб життя».

Чи спілкуєтесь із Олександром Третяком?

«Контактуємо, безумовно. Спілкуємось по мірі необхідності».

За які сфери найбільше хвилюєтесь?

«Безумовно, «комуналка» хвилює, всі сфери хвилюють. Мене хвилює стадіон, тому що першу трибуну і поле на наступний рік можна запустити. Важливо, щоб кошти при перерозподілі бюджету були. Я хотів би добудувати кільце. Ми почали реконструкцію Макарова і залишилось турбокільце. Проект уже на виході. Він дуже довго робився, бо це дуже унікальний проект, то бажано, щоб на наступний рік виділили кошти і ця розв’язка, кажуть спеціалісти, буде набагато краща. Багато таких речей, які недоведені. Я би хотів, щоб вони були закінчені».

Раніше ми писали про те, чим нині займається ексголова облради Олександр Данильчук. Про це тут: Життя після звільнення: чим нині займається ексголова облради Данильчук.

Читайте також