"За що ці діти гинуть": бабуся загиблого воїна з Рівного втратила місце під кав`ярню

Бабуся воїна з Рівного, який героїчно загинув на війні, втратила приміщення своєї кав`ярні. Власник площі у підземному переході розірвав договір з жінкою після затримки у виплаті орендної плати.

Про це інформує "ITV media group".

Антоніна Яблоцька - бабуся Назара Небожинського, який врятував 20 побратимів та загинув у бою з окупантами. Нещодавно жінка втратила роботу, адже власник приміщення в односторонньому порядку розірвав із нею договір про оренду. 

Жінка розповідає, що після загибелі внука вона два місяці оговтувалась. Через це заборгувала оплату за оренду приміщення. У "підземці" Пані Антоніна має свою кав`ярню. Це приміщення вона орендувала понад 10 років і вклала тоді 5 тисяч доларів. Однак, одного дня її викинули на вулицю. Попри те, що борг вона сплатила у липні, домовитися з адміністратором так і не вдалося.

На початку червня жінці прийшов лист про розірвання договору. У документі йшлося, що підприємиця має сплатити до липня борги та звільнити площу. Сума боргу склала 5362 гривні. На поступки адміністратор Василь Наконечний не пішов. 

"Під час воєнних дій ми не вимагаємо оренди, але хоча б якусь частину могли б платити. Борги є у всіх, але ті підприємці хоча б частину суми сплачують. А Яблоцька Антоніна ні копійки за квітень, травень та червень не заплатила", - коментує адміністратор.

Наразі піжприємиця готує позов до суду, де буде відстоювати право на користування приміщенням.

Читайте також