За три дні у Рівному гвардійці виявили 5 осіб з ймовірними наркотичними речовинами, кастет та телескопічну палицю

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Нацгвардійці військової частини 3055 2 Галицької бригади Національної гвардії України, несучи службу з охорони громадського порядку в Рівному в період з 12 по 14 вересня, п`ять разів виявляли у громадян речовини, схожі на наркотики.

Один випадок вилучення трапився на рівненському автовокзалі по вулиці Київська. Житель міста Рахів Закарпатської області Юрій. Г. привернув увагу чергового патруля Нацгвардії своєю не адекватною поведінкою. Він, перебуваючи на платформі очікування номер 6, дозволяв собі паління в недозволеному місці та голосно і з використанням великої кількості нецензурної лексики розмовляв з товаришами.

На зауваження нацгвардійців чоловік не реагував, проте спротиву не чинив. При поверхневому огляді у нього виявили два пакети з речовиною рослинного походження. Пізніше експертиза показала, що це була марихуана.

Наступного дня, в п`ятницю, між шостою і сьомою годиною вечора на вулиці Степана Дем`янчука екіпаж нацгвардійців біля закинутого приміщення зупинив 21-річного молодого чоловіка, який викликав підозри намаганням сховатися від патруля, що слідував по своєму маршруту. Під час поверхневої перевірки в нього виявили поліетиленовий пакетик з 1 грамом порошку, схожого на метамфетамін. А ще при ньому знайшли згорнуту 10-гривневу купюру з подрібненою зеленою речовиною, схожою на марихуану, вагою близько 2 грам. Виявлене направили на експертизу. Окрім того, в цього ж молодого чоловіка нацгвардійці вилучили кастет та металеву телескопічну палицю.

Речовину, схожу на марихуану, а ще пристрій для її паління, нацгвардійці вилучили і в суботу, 14 вересня, в районі майдану Незалежності в Рівному у 22-річного рівнянина. Того ж таки дня сталося ще два вилучення. Зрізану лампочку з білою речовино всередині, яку палив 21-річний житель Квасилова, виявили військовослужбовці-патрульні на вулиці Декабристів. Три пластинки з таблетками «Метадон 3М» разом з поліцейськими нацгвардійці вилучили у Олександра Н. на зупинці Рівненської обласної лікарні.

 

Офіцер групи інформації і комунікації

Новікова Аліна

Військова частина 3002

Національної гвардії України

Читайте також