За цими жінками по знаку Зодіаку ще довго “сохнуть” колишні

Овен

Ці жінки можуть завоювати будь-якого чоловіка. Тактика їхня досить просто: вони часто відмовляють чоловікам у знайомстві, чим розпалюють ще більшу цікавість.

Жінки-Овни – вірні, турботливі і веселі. З ними сумувати не доведеться. Якщо раптом стосунки з цією жінкою припиняться, то партнер ще довго буде її згадувати.

Рак

Ці жінки найчастіше зустрічаються з “татусиками”, які оточують їх любов’ю, турботою і теплом. Вони дуже романтичні, ніжні і тендітні, тому для них важливо, щоб з них буквально здували пилинки.

У стосунках з цими жінками завжди комфортно, адже вони знають як створити в будинку затишок. А от в разі розриву чоловіки ще довго будуть жадати повтору цих романтичних вечорів.

Діва

Діви справляють завжди незабутнє враження на чоловіків. Вони інтереси свого супутника часто ставлять вище своїх, щиро підтримують його.

Поруч з такими жінками чоловіки відчувають себе героями. Але після розставання їм доводиться повернутися на колишній рівень, бо не кожна жінка здатна підтримувати такий їх статус. І ось тут чоловіки розуміють, що краще за жінку-Діву нікого не існує.

Джерело

Читайте також