Заговорити англійською і скласти міжнародні іспити: Перший Кембриджський Центр запрошує на навчання

Вільне володіння англійською мовою у сучасному світі – ознака успішної та освіченої людини. В ідеалі розпочинати вивчення іноземної у дитячому чи підлітковому віці. Якщо ж у вас із цим не склалось, опанувати англійську можна і в дорослому віці. У такому випадку головне – знайти якісні курси і вибір тут варто зупинити на Першому Кембриджському центрі. Адже вони найперші в Україні розпочали інтегрувати основи міжнародного тестування в процес навчання англійської мови. Після навчання ви з легкістю складете тест з англійської мови, заповните прогалини у знаннях із граматики і збагатите свій лексикон.

Перший Кембриджський Центр – це ліцензійна підготовча компанія, яка вже понад 15 років на ринку. Нині тут можна займатись за понад 20-ма курсами різних рівнів – від новачка до ділової англійської.

Особливості занять із англійської у ПКЦ:

  • Українські викладачі та носії мови;
  • Заняття виключно англійською 2-3 рази на тиждень;
  • Програми адаптують під вік і цілі студентів;
  • Три варіанти тривалості уроку: 90, 135 чи 180 хвилин;
  • Два формати занять: онлайн і офлайн;
  • Перевірені підручники та авторські матеріали.

Відзначимо, що учні Центру вивчають англійську, орієнтуючись на CEFR - шкалу рівнів знання мови, затверджену Радою Європи в рамках програми «Вивчення мови для європейського громадянства».

Курси англійської мови для дітей – хороша інвестиція у майбутнє

Діти значно легше опановують англійську, у порівнянні із дорослими. Існує безліч способів вивчення іноземної мови: від стікерів на холодильнику до фільмів із субтитрами, але найефективніше – на уроках із професіоналами.

Переваги вивчення англійської для дітей:

  • Підготовка до потенційного навчання за кордоном;
  • Нові знайомства та розширене коло спілкування;
  • Вільний доступ до більшої кількості джерел інформації, зокрема, англомовних;
  • Відсутність мовного бар’єру під час подорожей;
  • Кар’єрне зростання у майбутньому;
  • Сертифікати Cambridge English мають визнання в Україні та можуть бути зараховані в атестат за шкільний предмет «Англійська мова», а також покращать шанси для вступу в омріяний університет.

Усі викладачі англійської мови Першого Кембриджського Центру роками співпрацюють із Cambridge English та Cambridge University Press, а також мають сертифікацію усних екзаменаторів Cambridge English.

Після курсів ви зможете підвищити рівень розмовної англійської, підготуватись до НМТ, пройти бізнес-англійську, успішно скласти, зокрема, іспити Кембриджської лінійки, відповідно до засвоєного рівня, перемогти страх говоріння і письма англійською, дивитись фільми та читати книги в оригіналі тощо.

Якщо ви все ж вагаєтесь, чи варто піти на курси у Першому Кембриджському Центрі, тоді оберіть пробне заняття. Скориставшись цією послугою кожен зможе визначити свій рівень володіння англійською мовою, оцінити методику і формат навчання, а також познайомитись із викладачем і потенційними одногрупниками.

Заняття проходять у двох форматах: онлайн на платформі Zoom та офлайн – у Києві за адресою вул. Ярославів Вал, 13/2-б, офіс 39.

Читайте також