Заманював дитину у безлюдні місця: у Здолбунові засудили педофіла

У Здолбунові за розбещення малолітньої засудили 38-річного жителя села Кустин. 

Про це повідомляють у пресслужбі обласної прокуратури. 

Було встановлено, що протягом кількох років обвинувачений займався оральним сексом з потерпілою, яка не досягла 14-річного віку. 

Чоловік платив дівчинці за мовчання. Для інтимних зустрічей він заманював дитину у безлюдні місця та закинуті будівлі. 

Обвинувачений визнав свою вину частково. Він розповів, що познайомився з потерпілою у 2020 році, коли мати дівчинки надавала йому сексуальні послуги. За його словами, жінка інколи брала дитину із собою. Про зустрічі з потерпілою домовлялися по телефону, які відбувалися у лісопосадках, під мостом, в закинутому будинку в с. Кунин Рівненського району 

Чоловік знав, що потерпіла є неповнолітньою. 

Як розповіла дівчинка, мати познайомила її з обвинуваченим влітку 2018 року. Її мати надавала послуги сексуального характеру за винагороду для обвинуваченого та запропонувала для неї заробити грошей.

- Перший раз рукою мастурбувала обвинуваченому статевий член, потім обвинувачений вчиняв дії сексуального характеру, а саме своїм статевим органом проникав у її ротову порожнину, все це було багато разів на тиждень.

Вказані дії були добровільними, за винагороду, інколи в присутності матері, які почалися з 2018 року та тривали до моменту звернення до поліції, - йдеться у рішенні суду.

Крім того до інтимного зв'язку була залучена і сестра потерпілої.

За словами дівчнки, вона воялася комусь про це розповісти, бо батько міг побити. Проте рідні таки змусили дитину звернутись до правоохоронців. 

Таким чином чоловіка визнали винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 155, ч. 2 ст. 156 КК України та присудили йому 11 років ув'язнення. 

 

Читайте також