Замінити бруківку та зробити водовідведення: мер Рівного провів комунальну інспекцію у Квасилові

Олександр Третяк провів комунальну інспекцію у Квасилові.

Про це повідомляє мер міста олександр Третяк.

Відтак, керівник відвідав населений пункт разом із заступником та керівниками комунальних підприємств та управлінь працювали у Квасилові.

Відомо, що Третяк доручив максимально швидко привести в належний стан зупинки громадського транспорту, помити скляні конструкції у Квасилові та Рівному.

Акцентував на необхідності заміни бруківки та бордюри у центральному сквері Квасилова.

Окрема увага тротуарам - першочергово необхідно привести до гарного стану тротуар від скверу до будинку #1 на вулиці Молодіжній. Друга черга - тротуари неподалік дитячого садка. Акцентував на необхідності оновити тротуарне покриття біля Укрпошти та зупинки Перший Квасилів у сторону Рівного. Бо жителі громади повинні мати легкий та комфортний доступ до необхідної інфраструктури.

Звернути особливу увагу на рекламу та вивіски. Адже однакові правила мають діяти на всій території громади.

Тресту зеленого господарства доручив навести лад із обрізкою гілля уздовж центральної вулиці. А спецкомбінату - упорядкувати пам'ятник жертвам Чорнобильської катастрофи.

Серед нагального - вирішити ситуацію із підтопленням частини вулиці Молодіжної від Першого Квасилова до Укрпошти. Міськшеу повинно влаштувати тут відведення води, зробити пониження та оновити тротуари.

На вирішення проблемних питань та усунення недоліків дав комунальним службам два тижні.

Окрім того перевірили роботу укриття у Квасилівському ліцеї. Наголосив, що його двері повинні бути відчиненими максимально швидко підсля початку повітряної тривоги. Тож усі відповідальні за його функціонування повинні про це пам'ятати та неухильно виконувати.

Поспілкувалися із працівниками та пацієнтами Квсилівської амбулаторії. Основний акцент у роботі закладу повинен бути спрямований на сервісність надання послуг. Приємно, що жителі Квасилова потішені якісним ремонтом в амбулаторії, який вдалося здійснити за бюджетні кошти, а також якістю надання медичної допомоги тут.

Читайте також