Завтра у Рівному презентують ідеї, які увійдуть в Стратегію розвитку до 2027 року

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

На Рівненщині презентують проектні ідеї, що увійдуть до Стратегії 2027. Про це можна буде дізнатися вже завтра, 20 серпня, на публічній презентації нового програмного документу на наступні роки.

Подія відбудеться під час засідання робочої групи з розроблення проекту Стратегії 2027. Тут обговорять пріоритетні напрями розвитку області.

Представники робочої групи розкажуть про результати SWOT - матриці, порівняльні переваги, виклики та можливі ризики для регіону. Також присутнім продемонструють стратегічні цілі та завдання розвитку області. Потому відбудеться оголошення збору проектних ідей до плану заходів - на 2021 – 2023 роки із реалізації Стратегії – 2027.

Місце проведення - громадський центр «Відкритий офіс» у приміщенні Національного університету водного господарства та природокористування за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 11, 1 корпус, 4 поверх).

Початок об 11 годині.

Нагадаємо, Стратегію розвитку Рівненської області на період з 2021 по 2027 роки мають сформувати до кінця цього року. Зараз тривають активні обговорення напрямків подальшого розвитку регіону.

Документ необхідний для підвищення конкурентоспроможності регіону. Окрім того, він створює хороші умови для отримання фінансової допомоги від держави і міжнародних донорів.

 

Читайте також