Завтра у центрі Рівного можна буде послухати військовий оркестр

http://www.rv.gov.ua

Завтра, 27 червня, о 12 годині, у Рівненському драмтеатрі відбудуться урочистості з нагоди 22-ї річниці Конституції України. Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Участь в заході візьмуть представники державних структур, громадських і релігійних організацій, політичних партій, діячі науки та культури.

Перед початком свята на Театральній площі дефілюватиме духовий оркестр оперативного командування «Захід», який виконає для рівнян та гостей міста українські мелодії, марші та попурі.

Під час урочистостей будуть відзначені мешканці Рівненщини – за особистий внесок у розвиток конституційних засад української державності.

Одне з найбільших державних свят країни відзначатимуть у всіх районах Рівненщини. У закладах культури, військових частинах, установах для дітей та молоді проводитимуть інформаційні, освітні, культурно-мистецькі, патріотично-виховні заходи, спрямовані на роз’яснення норм Конституції України, формування правової культури громадян та поваги до Основного Закону країни. Діятимуть виставки фото- та архівних документів.

Читайте також