Жінки цих знаків Зодіаку знають собі ціну і не погоджуються на менше

Не всі представниці прекрасної статі такі боязкі й ніжні, якими хотіли б їх бачити чоловіки. Добре це чи ні, але багато дам здатні керувати величезною компанією і своїм власним чоловіком так, що багатьом чоловікам і не снилося. Жінки яких знаків Зодіаку мають особливо складний характер?

Скорпіон

Неважливо, про чоловіків чи жінок цього знака йдеться, але в подібних рейтингах вони завжди лідирують. Ці люди ніколи не здаються і домагаються свого, а дами часто використовують темні сторони свого характеру. Влаштувати істерику, щоб домогтися свого? Не питання. Пустити в хід свої довгі й гострі нігті? Теж без проблем. Але якщо їй потрібно, вона буде дуже мило посміхатися вам в очі.

Лев

Щоб там не думав її чоловік, а головна тут вона. Королева, владна і прекрасна, вона ніколи і нікому не поступиться п’єдесталом. А якщо хто-небудь спробує її звідти спихнути, вона одразу ж вчепитися йому в горло. Дуже драматично виходить, коли Левиця опиняється в парі з представником свого ж знака, який теж дуже не любить нікому поступатися.

Телець

Якщо чоловік хоче завести у своєму домі маленького тирана, то жінка-Телець – однозначно найкращий вибір. Від самого початку він навіть не зрозуміє, що звалилося йому на голову, адже вона дуже смачно готує, має гарний вигляд і чудова в ліжку. Усі особливості її характеру відкриються не раніше, ніж після весілля – вона ще й дуже розумна.

Близнюки

Взагалі-то характер у Близнюка легкий. Принаймні, в одного – але ж є ще й другий. І ось він-то буде доводити нещасного чоловіка Близнючки до сказу. Здебільшого своїми нападами ревнощів, істериками на порожньому місці та нав’язливим бажанням побудувати оченята іншим чоловікам.

Козоріг

Жінка-Козоріг – це майже як Скорпіон. Але якщо та хоча б може розплакатися, як і належить дамі, то від Козорога ви цього точно не дочекаєтеся. Швидше вже вона доведе до сліз коханого своїми нескінченними причіпками і бажанням зробити з нього успішного мільйонера.

Читайте також