Зірки телебачення привітали дітей з Рівненської онкогематології з іменинами (ФОТО+ВІДЕО)

фото - Фейсбук

Благодійний фонд "Скарбниця Надії" вже не вперше організовує День іменинника у Рівненському онкогематологічному відділенні. Цього разу до привітань долучилися ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров та акторка серіалу "Школа" Олена Курта та багато інших.

"До чого ж приємно святкувати день народження не один раз на рік) І незважаючи на те, що осінь вже підкоряє погодні умови, в наших серцях сяє літнє сонечко, яким ми вчора поділилися на святі літнього іменинника у відділенні онкогематології.

Головна ознака вдалого свята – це наявність сюрпризів! А їх вчора було чимало) Справжньою несподіванкою було привітання зірок, яких малята бачать у телевізорі, а тут вони дивилися на них з величезного екрану і зверталися саме до них з вітаннями та побажаннями) Сльози щастя в очах мам, захоплені та здивовані оченята дітей надихають нас на нові звершення) Щаслива мить… Цей сюрприз був ще одним підтвердженням того що неможливе можливо!!! Дякуємо нашим зіркам за чуйні серця і що підкріплюєте віру в неможливе: Маша Єфросиніна, Дмитро Комаров, Яніна Андрєєва, Альона Курта, гурт Гайдамаки, Ната Пурпур, Артем Гагарін, Тарас Тополя, Андрій Кіше, Володька з команди VIP Тернопіль (Тарас Стадницький), команда Ліги сміху «Загорецька».

Історія з привітаннями розпочалась абсолютно спонтанно під час переписки на тему що ж цікаве можна подарувати підліткам з гематології. Волонтер Людмила Фасішевська запропонувала звернутися до відомих людей з проханням записати відео-привітання для дітей. Вона і взялась за цю роботу. Яке ж було наше здивування, коли виявилось що в наших зірок абсолютно немає «зірковості»!

Відомі люди почали один за одним записувати привітання всім дітям і окремо Володі Омельковцю, який вже дуже давно в гематології і дуже стомився від лікування. Особливо нас вразив Дмитро Комаров, який надіслав вітання аж з Бразилії!!! Дякуємо всім за увагу до дітлахів. Для них та їхніх мам це дуже важливо.

Ось таким чуйним був початок свята, а далі конкурси, ігри, подарунки, море сміху та радощів.

А ще до діток завітала Компанія Артемон з Шоу на кухні, де діти дізналися, що кухня – це не тільки місце де можна готувати та смачно поїсти, а й дізнатися багато наукових фактів й провести цікаві досліди) Тепер бережіться мами, щоб кухня не перетворилася на лабораторію))) Це звісно жарт, а от наші діти були у захваті і від нових вмінь та знань.

Ну і що це за свято без смаколиків! Запашні піци від піцерії Тріо (Вікторія Грушина) пахніли на все відділення і прийшлися до смаку дітлахам. Ну і звісно смачнючий торт зі стиглими фруктами від Морквяна Мар`яна, яким ласували і діти і батьки. Дякуємо Ірині Чекурковій та фірмі Євростар за налаштування проектора. Дякуємо Тарасу Боборецькому, Марині Похозей, Тетяні (магазин «Мамине дитятко») та всім іншим людям, яких ми не знаємо за подарунки для дітей! Дякуємо Лєні Звягінцевій за соки та Максиму Краков`яну за фрукти!

Щира подяка фотографу Сергію Бовкуну, який зробив усе можливе щоб бути присутнім на святі і зберегти спогади про цей день назавжди. Дякуємо волонтерам-організаторам Юлії Дубень, Лесі Кушнір, Юрію Яцюку. Друзі дякуємо усім вам, бо без вас це свято не було б таким прекрасним та емоційним.

Ще раз вітаємо усіх літніх іменинників, які провели свій день народження у стінах лікарні.

Ми віримо, що усі ваші мрії здійсняться, що ви щодня будете сяяти від щастя і випромінювати здоров`я!!!"

Більше фото за посиланням. 

Читайте також