Зіткнулись три автомобілі: у поліції повідомили перші деталі жахливої ДТП на Рівненщині

Фото - 0362

Сьогодні, 6 серпня, у селі Привільне Дубенського району сталась жахлива дорожньо-транспортна пригода. Як повідомили у поліції, зіткнулись відразу три автомобілі - «Peugeot», «BMW», «ЗАЗ – 1103». Останній загорівся. Потерпілих доставили до лікарні.   

У Головному управлінні ДСНС області зазначили, що автомобіль Славута був охоплений вогнем. Існувала загроза вибуху газового балону, що був в автівці. Рятувальники подали на гасіння вогнегасячі речовини. Вогонь погасили. Вибуху вдалося уникнути.

Внаслідок пригоди травмувалося шестеро людей з них одна дитина. Їм рятувальники та медики надали невідкладну медичну допомогу. Потому усіх було доставлено в Дубенську центральну районну лікарню. Наразі лікарі оцінюють їх стан. Одну смугу дороги було перекрито, іншу регулювали патрульні поліцейські.

Наразі усі обставини даної події встановлює поліція.

Переглянути цей допис в Instagram

Сьогодні, близько дванадцятої години ранку на перехресті перед Дубно на Млинівський поворот трапилася ДТП. Легковий автомобіль марки "Славута" не пропустив "Пежо" і виїхав на поворот. Відомо, що в "Славуті" на момент зіткнення перебувало двоє людей - одна з них - це п'ятирічна дитина. Автомобіль відразу спалахнув вогнем, однак пасажирам вдалось врятуватися. Дитину одразу забрала швидка. У "Пежо" було четверо пасажирів. За попередньою інформацією він був тверезий, троє пасажирів у стані алкогольного сп'яніння. Також відомо, що у водія "Пежо" наявний відеореєстратор.Нині на місці події працюють медики, рятувальники та поліцейські. Деталі ДТП з'ясовують. Інформація оновлюється. #rivne #рівне

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

Читайте також