Злодій з Дубенщини сяде на 5 років

фото ілюстративне

23-річний житель Рівненського району відбуватиме покарання у виді 5 років 2 місяців позбавлення волі у кримінально-виконавчій установі за те, що вкотре обікрав один із сільських магазинів Дубенщини.

Такий вирок призначив чоловіку Дубенський міськрайонний суд від 02.03.2018, визнавши винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (дії кваліфікуються як таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням до іншого приміщення).  Раніше чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності.

Так, у суді прокурором доведено, що зловмисник у с. Варковичі Дубенського району проник до приміщення магазину шляхом віджиму дверей, та викрав звідти продукти харчування, спиртні напої, цигарки та грошові кошти, спричинивши шкоди власникам закладу торгівлі на суму близько 4 тисяч гривень.

Одночасно, Дубенська місцева прокуратура повідомляє, що за результатами підтримання обвинувачення місцевою прокуратурою упродовж минулого тижня Дубенським міськрайонним судом винесено вироки у 9 кримінальних провадженнях, якими до кримінальної відповідальності притягнуто 12 чоловік, з них 7 до реальної міри покарання у виді позбавлення волі.

Читайте також