Знаки зодіаку, на яких у жовтні чекає успіх

Жовтень 2024 року астрологи називають непростим місяцем, але це не означає, що успіх обходитиме стороною абсолютно всіх знаків зодіаку. Цього місяця до 17 числа буде негативною Венера, а Меркурій залишиться позитивним. Ретроградним стане Юпітер. Проблеми в першій половині жовтня лише додаватимуться, але люди деяких знаків зможуть упоратися з ними краще за інших. Про кого саме йдеться?

Близнюки

Близнюкам глобальні зміни часто йдуть лише на користь. Ці люди не є прихильниками стабільності. Саме тому їх можна назвати одними із найщасливіших знаків жовтня. Так, будуть труднощі, але з'являться нові можливості та пригоди. Близнюки зможуть від душі насолодитися новими емоціями, знайомствами. Творчих представників цього знака зодіакального кола очікує поява натхнення. Це буде період набуття нових сил.

Рак

Раки будуть готові до проблем. У жовтні вони гідно прийматимуть удари долі та справлятимуться з труднощами. Стійкість і сила духу допоможе Ракам залишатися на плаву в будь-якій сфері життя. Дилеми, суперечки та різноманітні негативні моменти не зможуть зруйнувати силу волі народжених під цим знаком.

Стрілець

Стрільці живуть у постійній напрузі, почуваючи себе як риба у воді. У жовтні вони можуть не боятися нікого й нічого, тому що більшість їхніх недоброзичливців будуть зайняті своїми особистими проблемами. Це означає, що Стрільцям вдасться за цей час узяти ініціативу й досягти успіхів. Вони зможуть вийти переможцями з різних ситуацій, зберігши при цьому більшу частину енергії на інші справи.

Водолій

Водолії — люди, які дуже креативно підходять до вирішення будь-яких негараздів. У жовтні на них чекає чимало проблем, але вони з ними впораються, причому так, що зможуть справити потрібне враження на потенційних партнерів і роботодавців. У коханні ситуація - аналогічна. Будь-які негаразди у відносинах обернуться для Водоліїв чимось позитивним. Можливо, завершаться токсичні відносини або ж зміцняться ті, які приносять лише радість і щастя.