Зодіакальний гороскоп на травень для всіх знаків

Травень нинішнього року виявиться часом неспокійним і сповненим несподіванок – під впливом ретроградного Плутона у знаку Водолія, багато в чому, ірраціональних, що не робить їх менш важливими для нашого життя та роботи – відбуватиметься багато дивного та незрозумілого, що згодом набуде сенсу.
 

Овен (21.03 – 20.04)

Перебування у знаку – особливо, в домі грошей – впливових планет створить чудові передумови для успішної професійної діяльності – як кар'єрної, так і фінансової. Від початку глобальних проєктів краще відмовитись – принаймні у першій половині місяця. Третю декаду травня бажано присвятити дому (можна робити невеликий ремонт та облагороджувати інтер'єр) та домівникам, особливо дітям.

Телець (21.04 – 21.05)

Місяць мине під знаком знайомств, інтернет-листування, коротких поїздок та роботи з документами. У багатьох представників знака, до якого 17 травня зайде Юпітер (там він пробуде до травня 2024 року), можуть відбутися важливі – доленосні – події професійної та життєвої якості. А ось форсувати події, які пробуксовуватимуть, неварто, однаково досягти успіху не вдасться.

Близнята (22.05 – 21.06)

Хороші заробітки у травні компенсуватимуться пристойними витратами, що врівноважить фінансове становище представників знаку. Нові проєкти у першій половині місяця успіхом не увінчаються, тому проривів у кар'єрі та бізнесі очікувати неварто. Поява людей із минулого може мати важливе значення в особистому житті – головне, не покладати на зустріч із ними надто великі надії.

Рак (22.06 – 22.07)

На перший план вийдуть стосунки з друзями – вони можуть вимагати діяльної участі у їхній долі, втім, у разі потреби друзі теж можуть прийти на допомогу, тож не варто бути  скромними – треба буде одразу їх про неї попросити. Під впливом Марса, який пробуде у знаку дві декади, представники знака – незалежно від віку – можуть як закохатися, так і стати дратівливими.

Лев (23.07 – 21.08)

Напруженість у професійній сфері може призвести до «збою програми» через вплив ірраціональних факторів. Спостерігати за тим, як справи йдуть на розхит, представники знака не зможуть, але й намагатися контролювати їх неварто, однаково зробити це не вдасться, а сили будуть витрачені даремно. Потрібно розслабитися і пустити робочі процеси на самоплив – досить швидко вони відновляться самі собою.

Діва (22.08 – 23.09)

Травень – не найкращий час для бізнесу, навряд чи в ньому щось буде ладнатися, а ось особисте життя обіцяє масу приємних подій: можливо, роман, що почався в цей час, і не виявиться доленосним, але приємні спогади гарантує. Велика ймовірність подорожей – насамперед до екзотичних країн, які принесуть не лише яскраві враження, а й нові знання.

Терези (24.09 – 23.10)

Домашній клопіт виявиться приємним: від ремонту можна буде перейти до декорування приміщень, а на цій справі представники знака знаються – їм вдасться створити справжній витвір мистецтва. З фінансами проблем не виникне – навпаки, від середини місяця протягом наступного року вони надходитимуть як за графіком – із приємною періодичністю – й у достатній кількості.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Бізнес-процеси – особливо ті, які пов'язані із зарубіжжям – відбуватимуться активно, приносячи стабільний прибуток, що стане гарним доробком для професійної діяльності. До можливих у першій половині місяця пробуксовувань необхідно ставитися з філософським спокоєм, на загальний стан справ вони істотного впливу не матимуть, більше того, незабаром усе налагодиться.

Стрілець (23.11 – 21.12)

За чужими лихами – особливо якщо йдеться про близьких друзів – не варто спостерігати збоку, бажано надати посильну допомогу. Фінансове становище покращуватиметься поетапно і до кінця місяця досягне більш ніж задовільного стану, чого представники знака і прагнули останнім часом. Щоправда, для цього доведеться ударно попрацювати, але їх така ситуація не злякає.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Приємне проведення з любими людьми забезпечить Венера, що проходить дому партнерів, а Марс внесе у відносини «перчинку» у вигляді уколів ревнощів, що, втім, на загальній – щасливій – картині ніяк не позначиться. Діти можуть відчути потяг до творчості – представникам знака, які вважають такий вид діяльності порожнім заняттям, не варто їм перешкоджати – вони можуть досягти серйозних успіхів.

Водолій (21.01 – 18.02)

Весь місяць представники знака балансуватимуть між домом та роботою: утримавши рівновагу, вони зможуть досягти успіху у всіх сферах діяльності. Після переходу Юпітера до зони нерухомості, вдасться вирішити пов'язані з нею питання: на когось чекає переїзд на нове місце проживання до іншого міста чи країни, а хтось – нарешті! – зможе придбати власне житло та відсвяткувати новосілля.

Риби (19.02 – 20.03)

Душевне піднесення, яке зазнають у травні представники знака, сублімується як у особисте життя, так і в творчість, а вже в чому – у яскравому романі чи пориві натхнення – знайде себе кожен із них, залежить тільки від нього самого. Сатурн, що перебуває в знаку, посприяє наведенню ідеального ладу в житті: можливо, доведеться позбутися віджилих своє взаємин або роботи, яка не приносить ні грошей, ні задоволення

Читайте також