З`явилися подробиці розстрілу рівнянки в Харкові

Ілюстративне фото

Обвинувачений у розстрілі свого друга, харківського бізнесмена Олега Соловйова і його екс-дружини рівнянки Яни Козак Костянтин Безрук заявив, що отримував погрози від убитого, який захоплювався езотерикою і поїв його "якоюсь водою".

Про це розповіла на суді у Харкові щодо обрання запобіжного заходу вбивці його адвокат Дарина Назаренко, передає КП.ua, пише Обозреватель.  Як зазначається, на суді Безрук виглядав погано, з журналістами спілкуватися відмовився, на питання судді відповідав нечітко і короткими фразами, його мова була плутаною, і він весь час просив адвоката висловити позицію їхньої строни. 

У свою чергу адвокат пояснила, що її клієнт перед вбивством нібито не спав 2 тижні, і все, про що просив у райвідділі - дати йому можливість заснути.

"Він казав слідчому, що 14 діб не спав, перебував на дачі своєї дружини разом з убитим Соловйовим. Що він там робив із ним - таємниця за сімома печатками. Потім він звернувся до райвідділу - "Звільніть мене від Соловйова", ніхто нічого не зробив", - розповіла Назаренко.

Також, за її словами, раніше Безрук написав у поліцію заяву, що побоюється погроз з боку Соловйова.

Крім того, адвокат заявила, що вбитий нібито захоплювався езотерикою і поїв її клієнта "якоюсь водою".

"Я вважаю, що йому треба призначити психологічну експертизу. Він каже: "Я їхав з метою його вбити", але він не може пояснити, як це сталося. Це вбивство незрозуміле, це випадковість якась з боку Безрука", - додала Назаренко .

Зазначимо, на своїй сторінці у соціальній мережі Олег Соловйов писав, що захоплюється саморозвитком, таємницями підсвідомості, медитаціями. Також убитий публікував картинки і посилання дивного змісту.

 

 

Також Дарина Назаренко пояснила, звідки у підозрюваного Безрука в машині опинилася така велика сума - 200 тис. доларів.

"Його дружина пережила анексію Криму, її родичі були змушені продати житло, в машині були її гроші", - пояснила адвокат.

Прокуратура Харківської області попросила взяти Безрука під варту на 60 днів без права виходу під заставу. Колегія суддів погодилася з позицією обвинувачення.

Читайте також