17-річного хлопця з Рівненщини, якого підозрюють у жорстокому вбивстві таксиста, арештували

Фото - ілюстративне

Учора, у суботу, 4 квітня, на Рівненщині відбулося судове засідання, під час якого обрали запобіжний захід 17-річному хлопцю з села Вирка Сарненського району, якого підозрюють в жорстокому умисному вбивстві місцевого 26-річного таксиста біля залізничної станції "Немовичі" Сарненського району.

Нагадаємо, що трагедія трапилася 2 квітня. За словами слідчих, підозрюваний понад 20 разів вдарив жертву у шию та груди гострим предметом, а наостанок підпалив тіло, після чого втік. Його розшукали неподалік у лісі і затримали.

За інформацією правоохоронців, хлопець близько 22-ї години викликав таксі до станції Немовичі. У подальшому в салоні авто між ним і водієм виник конфлікт, який і завершився вбивством таксиста, у якого підозрюваний також поцупив після скоєного 400 грн.

Так, вчора суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб. Досудове розслідування триває. Наразі поліцейські встановлюють знаряддя вбивства та його місце знаходження.

До слова, за скоєне зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Відомо, що хлопець раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, навчається в одному із профтехучилищ, проживає із опікуном, його мама має інвалідність.

Читайте також