19 березня - День ангела Олени: гарні привітання

День ангела Олени українці відзначають кілька разів на рік. Найближчі іменини у власниць цього прекрасного імені 19 березня.

У цей день християни шанують святу Олену Константинопольську, яка прославилася тим, що проповідувала християнство. Вона заснувала кілька храмів, один з яких храм Гробу Господнього. Вважається, що саме на честь неї княгиня Ольга прийняла хрещення з ім'ям Олена.

Журналісти Рівне Медіа зібрали гарні привітання із цієї нагоди:

Щоб у житті твоїм було багато свята,

Завжди щоб радість і достаток несло з собою майбуття,

І щоб наснагу і здоров’я ти мала на усе життя.

Хай Оленочка свята піклується про Тебе,

Охороняє від біди, задовільняє всі твої потреби.

Добром наповниться твоє буття, здійсняться усі мрії,

Крокуй із мудрістю в життя, цього бажаю тобі щиро!

***

Дорога Олено, ми святкуємо твої іменини. Бажаємо душевного тепла, добробуту та удачі. Нехай твої очі завжди сяють світлом щастя і любові! З Днем ангела!

***

Сьогодні настали іменини

В Олени, найкращої дівчини!

І я тебе, красуне, вітаю,

Любові й радості щиро бажаю.

Нехай багато щастя в цьому житті чекає,

Нехай Господь тебе оберігає!

***

Оленочко - ти втілення істинної краси, нехай джерело світла в душі ніколи не вичерпається, улюблені оточать турботою та увагою. Цінуй кожну хвилину життя, дану згори! Нехай доля проявляє до тебе прихильність!

***

Оленочко, вітаю з Днем ангела, залишайся доброю, справедливою і милою, нехай твій ангел радіє за тебе, нехай в житті буде менше необдуманих рішень і більш безкорисливих, добрих справ.

***

Мила Олено, вітаємо тебе з Днем ангела! Нехай він завжди буде з тобою поруч і оберігає від негараздів. Не піддавайся заздрості та печалі, залишатися завжди гідної найкращого на землі, будь рішучої та щирою, доброю і люблячою!

Читайте також