2 червня - День працівників водного господарства України 2024: красиві привітання в поезії та прозі (картинки)

День працівників водного господарства - професійне свято в Україні. Його щороку відзначають у першу неділю червня. Цьогоріч цей день припадає на 2 число місяця. Не забудьте привітати рідних, близьких і знайомих, які працюють у цій сфері. Напишіть кілька приємних слів, аби кожен працівник водного господарства відчув гордість за важливість своєї роботи.

***

Щиро вітаю з професійним святом – Днем працівників водного господарства. Велика шана всім працівникам за нелегку повсякденну працю та щоденну самовіддачу, терпіння та розуміння свого обов’язку. Зичу міцного здоров’я, щастя, добробуту, невичерпної енергії, успіхів у житті та праці.

***

Люди майбутнього!
Будьте дбайливі,
Ви маєте досвід тисячоліть!
Природа й людина – єдине ціле,
Їх неможливо ділить.
Вчіть і досліджуйте рідну природу,
І для нащадків своїх збережіть.
Не зупиніть шлях історії людства
На жоден крок, жодну мить.
Ми чисті річки, чисті озера
Хочемо вам залишить,
Щоб на планеті Земля ніколи
не пролунало: – “ДОПОМОЖІТЬ!”
Дякуємо і вітаємо – Працівників водного господарства.

***

Вітаю працівників водного господарства Україниіз професійним святом. Спасибі за те, що ви, не покладаючи рук, постійно приборкуєте паводки, забезпечуєте екологічну безпеку водокористування. Бажаю успіхів у почесній і відповідальній справі, міцного здоров’я, добра, щастя, благополуччя вам і вашим родинам.

***

Хай б’ється джерело добра бурхливо,
Хай буде рівним Ваш життєвий шлях,
Прекрасним, щедрим, наче хлібна нива,
Чарівним, як мелодія в піснях.
Нехай в житті квітує рясно цвіт.
Збуваються найкращі Ваші мрії.
А доля посилає зорепад,
Здоров’я, миру, успіху й надії!

***

Щиро вітаю Вас з нагоди професійного свята – Дня працівників водного господарства! Ваша багаторічна, самовіддана, наполеглива праця, яка спрямована на розбудову водогосподарсько-меліоративного комплексу України і в подальшому сприятиме підвищенню добробуту українського народу, зміцненню та розвитку всієї держави. Зичу міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, добра, достатку, взаєморозуміння та злагоди. Нехай кожен новий день дарує вам радість життя, втілює надії та сподівання на краще.

***

Вітаю із професійним святом - Днем працівників водного господарства! Ураховуючи важливість Вашої професії та відзначаючи вагомий внесок у розвиток водного господарства і меліорації земель, задоволення потреб населення і галузей національної економіки у водних ресурсах, зичу Вам міцного здоров’я на довгі роки, професійних здобутків і сімейного благополуччя.

Читайте також