23 січня - День ангела Павла: красиві привітання у віршах та прозі

23 січня відзначають День ангела чоловіки з ім'ям Павло.

Привітання з іменинами для Павла у віршах

Павло, вітаю з Днем Ангела!
Бажаю щастя та сил,
Любов сильного достатку,
І життя довгого аж до сивини!
Хай Ангелок оберігає,
Та зберігає від негідностей!

* * *

Павла вітаю я зі Святим!
бажаю світу, щастя і добра!
Силі, сила та здоров'я!
Пусть життя плині спокійно,
Серед буремних берегів!

* * *

Вітаєм нашого Павла,
Всім колом і душевно!
Хай за руку тобі ведуть
удача, успіхи та щастя,
Нехай любов не покидає,
а Ангел - утішає!

Привітання з іменинами для Павла у прозі

У День Ангела хочу побажати, щоб апостол Павло завжди тобі оберігав і допомагав тобі у всіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб усі твої починання були втілені в життя, щоб тобі завжди супроводжували удача, процвітання та успіх.

***

Сьогодні день твого Ангела-Охоронця. Я тобі вітаю і хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тобі від різних бід і напастей, щоб спрямовував тобі на вірний шлях, не давав тобі сумувати та впадати в депресію, щоб відганяв від тебе дурні та непотрібні думки, які псують тобі настрій. Я хочу тобі побажати, щоб ти частіше посмішався, адже коли ти посмішаєшся, твій Ангел світиться від щастя і це світло відбивається у тебе в очах. Нехай твій Ангел оберігає тобі! Будь щасливий, Павле!

***

Вітаю тобі з днем ??Ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі твої справи, і ти знайшов би спокій і тут, і в майбутній житті. Нехай сам Господь Бог береже тобі на багато благих літах. Ще раз зі святом!

***

Вітаю з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець, апостол Павло, буде завжди з тобою поруч і в хвилини радості і в хвилини смутку, любові і розлучень, щохвилини, щомиті. Коли ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішити, коли ти будеш радіти, він теж разом із тобою радітиме.

***

Павло, немає нікого кращого за тебе. Я щиро вітаю з іменинами! Бажаю щастячка, міцного здоров'ячка, успіхів у всьому та палкого кохання!

Читайте також