24 липня - День фінансового працівника 2024: красиві привітання та картинки

24 липня в Україні відзначають День фінансового працівника.

Ініціатором запровадження в Україні нового свята стало Міністерство фінансів. Проєкт указу розроблено "з метою вшанування самовідданої праці, значного внеску у розвиток фінансової системи працівників фінансової сфери та підвищення престижності праці фінансиста".

У Мінфіні пояснили, що обрали дату 24 липня тому що у цей день Православна Церква України відзначає пам'ять Святої рівноапостольної Ольги.

Привітання з Днем фінансового працівника 2024

Вітаю з Днем фінансового працівника України і хочу побажати тримати в руках великі бабосики не лише на роботі й класти лимон не тільки в чай. Загалом, нехай не морозяться ні рахунки, ні клієнти, нехай надходять інвестиції і у твоє життя!

***

Вітаю з Днем фінансиста,
Хай буде в житті твоєму все:
Сім’я, машина, будинок, квартира,
І вгору кар’єра нехай іде!
Нехай завжди тобі фінанси
Розкішно допомагають жити,
Доля подарує сотні шансів,
Щоб всі мрії здійснити!

***

Привіт, фінансовий чарівник! Бажаю, щоб баланс у житті завжди був позитивним, рахунок радості не мав ліміту, а витрати на сміх та щастя завжди перевищували всі очікування. З Днем фінансового працівника!

***

Фінансовий гуру, вітаю! Нехай твої дні будуть такими ж стабільними та прибутковими, як найкращі інвестиції. Бажаю, щоб кожен твій день був у плюсі, а всі труднощі щезали з такою швидкістю, як машинка рахує банкноти. Зі святом!

***

З Днем фінансових працівників
Сердечно я вітаю,
Щастя, любові і земних благ
Від усієї душі бажаю!
Успішною людиною бути,
Багатства та удачі,
Нехай здійсняться твої мрії,
Всі одразу – не інакше!

***

Вітаю з Днем фінансового працівника! Від чистого серця бажаю стабільної діяльності та високої репутації, роботи без втоми і проблем, високого доходу і великих успіхів, прекрасного настрою, особистого щастя і блага в домі.

Читайте також