25 липня - День ангела Анни: оригінальні привітання у прозі та віршах (картинки)

25 липня в церковному календарі – Успіння святої Анни, матері Пресвятої Богородиці. Свята Анна є однією з найбільш шанованих святих у християнстві, хоча її ім’я не згадується в Біблії. Відомості про її життя базуються на апокрифічній літературі, зокрема, "Протоєвангелії Якова". Анна була донькою священика Матана з покоління Юди і дружиною святого Йоакима. Вони довгий час залишалися бездітними, що вважалося великим нещастям у ті часи. Анна гаряче молилася про дарування їй дитини і обіцяла присвятити її Богові. Її молитви були почуті, і ангел сповістив їй про народження дочки, яка стане благословенням для всього світу. Цією дочкою стала Пресвята Діва Марія.

Привітання з Днем ангела Анни 2024

Вітаю тебе Анна з днем ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

***

Анну, з днем Ангела щиро вітаю,
Блакитного неба і щастя без краю!
Здоров'я прекрасного, дуже міцного
Везіння, терпіння і ласки від Бога!

Хай Ангел тебе береже й захищає,
І долі щасливої в Бога благає.
Хай радість і усмішки в серці квітують,
А люди хороші добро хай дарують.

***

Анна, прийми від нас вітання! Бажаємо тобі усіх земних благ, але тільки таких, які не зіпсують твою репутацію. Щастя, наснаги, вірних друзів, добробуту, кар’єрного росту!

***

Хай добрий Ангел береже від зла,
Дарує щастя, душу зігріває!
Анні побажаю я тепла,
Любові і удачі побажаю.

Хай доленьку завжди твою несе
На ніжних крилах радості й достатку,
Хай буде у житті лиш добре все
І все обов'язково у порядку!

***

Анна, вітаю тебе з іменинами! Бажаю багаторазового збільшення приголомшливих подій у житті! Нехай все навколо приносить тільки радість, задоволення та інтерес! Посмішок, добра, щедрості, любові, тепла, достатку, фінансової незалежності та людського щастя!

Читайте також