25 травня - День працівників видавництва та поліграфії 2024: красиві привітання в поезії та прозі (картинки)

День працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження в Україні відзначають в останню суботу травня, яка цьогоріч припадає на 25 число. Цей день присвячений людям, які займаються створенням макетів, версткою, добором кольорової гами, підготовкою книг до друку й подальшим їх просуванням. Отож якщо маєте серед знайомих представників/представниць цієї надважливої професії, не забудьте привітати їх. Зателефонуйте або ж напишіть кілька теплих слів.

***

Дорогі працівники поліграфії і видавництв, дизайнери, верстальники, коректори, редактори і всі-всі-всі! Від щирого серця вітаю вас з професійним святом, днем, коли вся країна говорить вам велике Дякую за вашу працю і за те, що ми маємо можливість читати і купувати якісні, красиві і цікаві вітчизняні книги. Бажаємо гарного попиту і багатотисячних тиражів!

***

Всім бажаємо в цей день

Море радості й пісень,

Всім хто книги видає,

Книгу в кожен дім несе.

Нам без вас ніяк не можна,

Миру, радості, тепла,

Ви прийміть вітання наші,

Вам бажаємо добра!

***

Вітаємо з Днем працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження! Висловлюємо подяку усім фахівцям, причетним до виробництва та розповсюдження книжок та друкованої продукції, адже Ваша робота є надзвичайно важливою для суспільства – вона посилює значення культурного та інтелектуального поля в суспільстві, залучає майбутні покоління до оволодіння знаннями. Бажаємо Вам міцного здоров’я, успішних проектів та подальших досягнень у книговидавничій галузі.

***

Дорогі працівники видавництв,
поліграфії і книгорозповсюдження,
бажаємо вам, щоб книгорозповсюдження
розвивалося і ви працювали
з найкращим обладнанням.
Нехай книги, видані вами,
стануть найбільш читаними в світі!

***

Шановні видавці, дизайнери, верстальники та взагалі всі працівники поліграфічної промисловості! Сьогодні Ваше свято, а тому дозвольте привітати Вас і побажати багатомільйонних накладів та постійного попиту на поліграфічну продукцію. Ну і звичайно здоров’я, творчого натхнення та звичайного людського щастя!

***

День сьогодні присвячений всім тим,
Хто видає літературу, хто поширює її нам,
Хто вносить у суспільство культуру,
Ми віддаємо сьогодні данину.
І так як ти, завзятий книголюб,
І в Україні все перечитав,
З днем видавництв та поліграфії,
Щоб книжковий очікував завал!

Фото - NV

***

Вітаю з Днем працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження України. Нехай цікаві історії та чудові твори завжди виходять у світ, нехай кожна свіжа сторінка чудової книги захоплює читача у свій унікальний та чарівний світ, нехай праця видавця та розповсюджувача книг ніколи не буде марною і завжди дарує можливість кожній людині відкрити для себе щось нове та фантастичне.

Фото - NV

Читайте також