27 липня - День медичного працівника 2024: красиві привітання в поезії та прозі (картинки)

День медика або ж День медичного працівника - свято всіх працівників сфери охорони здоров'я. Із 2023 року в Україні цю професійну дату щорічно відзначають 27 липня.

Це свято - можливість висловити подяку й повагу лікарям, медсестрам, медбратам, фельдшерам, акушерам за їхню важку працю, витривалість, терпіння. Сьогодні працівники сфери охорони здоров'я - справжні титани. Вони, чи не щодня ризикуючи власним, рятують тисячі життів українських захисників і захисниць. Отож не забудьте привітати медиків із їхнім професійним днем. Напишіть кілька теплих слів, висловіть подяку за те, що вони роблять.

***

З Днем медика я Вас вітаю,

Здоров’я, щастя побажаю,

Хай Вам завжди у всім щастить,

І радісною буде кожна мить,

Щоб мир й достаток панували,

Незгоди - хату оминали!

***

Бажаю людям у білих халатах ніколи не переставати любити свою професію, насолоджуватися результатами своєї праці, нести добро і турботу тим, хто цього потребує! Разом із цим, нехай у душі у Вас буде спокійно і радісно, втома швидко минає, сили відновлюються, а вигорання ніколи не настає! Нехай Ваші близькі будуть щасливі, горизонти ясні, небо над головою мирним, а сонце яскравим і зігріваючим!

***

В день найкращих лікарів

вітаю наших докторів!

Бо надважка робота в вас —

Життя рятуєте повсякчас.

Бажаю вам на кожен день утіхи

нехай мине підступне лихо.

Хай радість кожен день дарує,

а ангелок хай вас пильнує!

***

Вітаю з Днем медика від щирого серця. Бажаю не тільки дбати про здоров'я оточуючих, а й берегти своє. Нехай довге життя обдарує Вас щасливими моментами та приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей. Успіхів у Вашій справі та гарного настрою.

***

Без лікаря ми ніяк і нікуди,

до лікаря біжим ми у випадку біди,

життя своє та рідних довіряємо,

працю лікарів усі ми поважаємо.

З днем лікаря тебе вітаю,

здоров’я кріпкого бажаю!

Нехай легким буде життя,

проблеми всі підуть у небуття!

***

 З Днем медика! Бажаю жити без душевного і фізичного болю, бажаю не знати хвороб і бід, бажаю залишатися справжнім лікарем і завжди високо тримати планку розсудливості, майстерності і честі. Удачі та успіхів у роботі, нескінченного оптимізму і радості в серці.

***

Охоронців людського здоров’я

Привітаєм в святковий цей день.

Хай обходять завжди стороною

Всі застуди, проблеми, мігрень!

Хай лікуються всі пацієнти,

Вистачає здоров’я та сил.

І за всі ваші праці важливі

Янгол Божий крилом вас покрив!

***

Вітаю із Днем медичного працівника! Немає на світі роботи важливіше, ніж допомагати людям, рятувати їхнє здоров'я та життя. Бажаю вам неважких буднів, добрих пацієнтів, спокою та гордості за свою працю. Нехай усі медики працюють під мирним небом, а вдома вас зустрічають рідні люди. Зі святом!

Читайте також