4 знаки Зодіаку, які мають вразливе серце

Ви не повинні соромитися своєї вразливості. Зовсім навпаки. Ви повинні пишатися собою за такі сильні почуття – але це не означає, що завжди легко мати таке вразливе серце.

Риби

Ви – чутлива душа, і ви не збираєтеся вибачатися за це. Ви пишаєтеся собою за те, що так сильно відчуваєте. Однак вас засмучує, коли люди відчувають, що їм доводиться ходити навшпиньки навколо ваших почуттів, тому що вас так легко поранити. Ви б радше хотіли, щоб вони були щирими з вами. Ви не хотіли б, щоб вони ставилися до вас немов до скла. Ви не хочете, щоб вони приховували від вас секрети і вважали, що роблять вам послугу. Можливо, у вас серце з яєчної шкаралупи, але ви сильніші, ніж усі думають. Ви пройшли через усі болючі моменти у своєму минулому. Значить, ви впораєтеся і з усім іншим, що випаде на вашу долю. Вам під силу впоратися із собою.

Терези

Ви легко прив’язуєтеся до нових людей, тому що ви мрійник. У вас є високі очікування від усіх, хто входить у ваше життя. Тому ви завжди шоковані, коли люди розчаровують вас. По суті, вам легко розбити серце, тому що ви легко закохуєтеся. Але ви не припиняєте знову і знову давати їм шанси, просто тому що є ймовірність, що вас знову можуть образити. Ви досить сміливі, щоб викладатися на повну. Ви досить сильні, щоб витримати стільки душевних мук, скільки знадобиться, щоб знайти своє справжнє кохання. Тому для вас серце з яєчної шкаралупи не є слабкістю. У якомусь сенсі це ваша сила.

Рак

Ваше серце легко поранити, але це тільки тому, що у вас так багато любові. Ви очікуєте, що інші піклуватимуться про вас так само глибоко, як і ви самі, і коли цього не відбувається, ви завжди опиняєтеся захопленими зненацька. Звичайно, ви не перестанете любити всім серцем. Ви не збираєтеся змінювати свою сутність тільки тому, що деякі люди в минулому скористалися вашою добротою. Ви продовжуватимете віддавати всього себе у стосунках. Ви продовжуватимете ризикувати розбитим серцем, тому що ви вже проходили цей шлях і впоралися з ним. Ні, подолати відмову нелегко, але ви робили це раніше і зможете зробити це знову.

Діва

Ваше серце як яєчна шкаралупа, і ви сприймаєте кожну дрібницю, сказану іншими, близько до серця. Іноді ви можете обмірковувати розмову годинами безперервно. Ви можете зробити себе нещасним, турбуючись про те, що засмутили когось, хто навіть не підозрює про існування проблеми. Ваша надмірна замисленість може сильно заважати вам, але це тільки тому, що ви так сильно переживаєте. Тільки тому, що ви так сильно хочете бути поруч з іншими людьми і робити їх щасливими. Вас легко поранити, тому що ви дуже сильно переживаєте. У вас величезне серце, в якому так багато любові.

Читайте також