6 знаків зодіаку із дуже завищеними очікуваннями

У цих знаків зодіаку дуже високі стандарти для себе та для людей у їхньому житті. Вони хочуть найкращого в усьому, а тому - дуже вимогливі, але й водночас працьовиті. Проблема знаків зодіаку із завищеними очікуваннями в тому, що вони часто відчувають невдоволення та розчарування, а тому зробити їх повністю щасливими досить складно.

Телець

Телець хоче вірити, що навколишні діятимуть за його вказівкою, але він не завжди може бути досить наполегливим. Цей знак любить встановлювати низку випробувань і перешкод для людей, щоби ті могли довести, що вони гідні того, аби в їхньому житті був Телець. А ще цей знак зодіаку бажає, щоби люди з його оточення були ідеальними й досконалими. Тельці терплячі, і вони не втрачають надію, що їхні очікування, навіть найвищі, будуть виправдані.

Близнюки

У Близнюків теж є великі очікування, але вони більш гнучкі. Коли справа доходить до романтичних стосунків, у цього знака є наддовгий список вимог до партнера, які не підлягають обговоренню. Близнюки розумні, і вони знають, що, коли їхні стандарти занадто високі, то знайти такий ідеал надто складно, а то й узагалі неможливо.

Лев

Леви найкращі, і вони хочуть теж тільки найкращого. Харизматичні Леви очікують, що до них ставитимуться як до царів. Коли людина цього не робить, то Лев видаляє її зі свого життя. Друзі та сім’я Лева зазвичай не намагаються відповідати його очікуванням, і тоді цей знак піддає їх постійному тиску та стає дуже вимогливим і навіть примхливим.

Діва

Тільки в Діви найвищі очікування та стандарти. Вони занадто багато вимагають від людей, чіпляються до них і хочуть бачити тільки ідеальний результат. У будь-якої Діви в голові існує картина досконалого світу, отже, і в навколишніх вона хоче бачити теж тільки досконалість. А оскільки це фактично нереально, то Діви постійно в усьому і в усіх розчаровані.

Якщо ви зробили достатньо, то, можливо, вам варто було б зробити більше. Діви метушливі й можуть загубитися в найдрібніших деталях – якщо робота виконана не ідеально, то це провал для них.

Терези

У Терезів дуже романтичний погляд на речі, тому, коли їхні стосунки не відповідають тим, які Терези бачать у фільмах, вони надто бентежаться. Якби ці знаки зодіаку не засновували свої очікування на вигаданих ситуаціях і персонажах, їм би було краще та легше жити. Але Терези все одно вперто хочуть казкового принца й часто відчувають, що стосунки, які в них є, недостатньо хороші. Велика доза реальності може допомогти Терезам зробити власні високі очікування більш адекватними.

Козеріг

Козероги хочуть, щоби люди були такими ж старанними й сумлінними, як і вони, тому не дивно, що цей знак постійно почувається розчарованим. Якщо Козеріг дає обіцянку, він зробить усе можливе, щоби стримати її, а тому дивується легковажності й безвідповідальності інших людей. Козероги можуть бути трохи песимістичними, оскільки вони майже завжди налаштовані на розчарування та втрату всіляких ілюзій.

Читайте також