«Безвідповідальність і халатність», - Віктор Шакирзян про реконструкцію музичної школи у Рівному

Сьогодні, 10 січня, секретар Рівнеради, а нині - виконуючий обов’язки міського голови Рівного Віктор Шакирзян обстежив стан проведення реконструкції приміщення музичної школи, яка вже другий місяць знаходиться без даху і піддається впливу опадів.


 

«Напередодні зими підрядник зняв з приміщення покрівлю і тепер дощ, сніг, волога, потрапляє прямо в середину будівлі і, як наслідок призводить до руйнації будівлі, - прокоментував Віктор Шакирзян. - На початку реконструкції було багато охочих долучитися й, відповідно, отримати політичні дивіденди від цієї важливої справи. Адже приміщення музичної школи давно потребувало ремонту, але схоже на те, що сьогодні це вже нікому не цікаво. Принаймні до того моменту, поки не перерізатиметься святкова стрічка…».

Віктор Шакирзян також підписав доручення про повну перевірку дій та бездіяльності посадових осіб, які призвели до зупинки будівельних робіт.

Нагадаємо, що депутати виділили на реконструкцію музичної школи імені Миколи Лисенка більше 4 мільйонів гривень. Проте, приміщення музичної школи швидше схоже на руїни.

Завтра, на 9 годину в залі засідань виконавчого комітету відбудеться нарада за участі усі відповідальних осіб. 

Читайте також