Біля "Сільпо" у Рівному вже зводять кіоски (ФОТО)

У Рівному по вулиці Київська навпроти супермаркету «Сільпо» невдовзі можуть з’явитись кіоски. Від початку вересня це будівництво набрало розголосу. Згідно документів, це повинні бути тимчасові споруди, тобто такі, які можна легко та швидко демонтувати. Однак, у сквері вже залили бетонний фундамент, підведені вода й каналізація, інші комунікації.
Ці тимчасові споруди, попередньо, матимуть такий вигляд.
Учора вже почали влаштовувати залізний каркас для майбутніх кіосків.

Для того, аби зберегти сквер і звільнити його від забудови, вчора мешканці вийшли на мітинг, який організували депутати міської ради з фракції «Голос».

Дехто з людей просив облаштувати тут фонтан, дехто – залишити сквер. Один із місцевих жителів запропонував не зносити вже зведені залізні конструкції, а облаштувати там притулки для бездомних котів.

«Он скільки бездомних кішок бігає. Можна ж тут зробить приют і всім буде добре», - сказав рівнянин.


Аби скасували дозвільні документи на це будівництво, міські обранці ініціюють скликання позачергової сесії Рівнеради вже найближчими днями. Станом на вчорашній вечір, така ініціатива була підтримала 14-ма потрібними підписами міських обранців. Тож, не включено, що у четвер-п’ятницю буде позачергове засідання сесії.

Читайте також