БК "Рівне" двічі поспіль перемогли волинян

БК "Рівне" двічі переміг "Старий Луцьк-Університет". Ігри проходили у спорткомплексі ДЮСШ-4. Суботній поєдинок закінчився з рахунком 83-70 на користь рівнян. Наступного дня команди продемонстрували рівну гру і лише на останніх секундах господарі вийшли вперед. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 70-69, пише Суспільне.

Таким чином рівненський клуб здобув вісім перемог у восьми матчах вищої ліги чемпіонату України. Головний тренер баскетбольног клубу "Старий Луцьк-Університет" Володимир Журжій не став коментувати результати матчів, при цьому побажав рівнянам подальших успіхів. Гравець клубу "Рівне" Віктор Герасимчук відзначив, що наші баскетболісти аналізували попередні переможні матчі волинян, аби самим не накоїти помилок.

Гравець БК "Рівне" Віктор Герасимчук:
– Мені здається, що такими мають бути дербі. Це був справжній бій, битва, було дуже гаряче на майданчику. Луцьк хотів перемогти. Вони їхали за двома перемогами і на це налаштовувалися. Не хотіли програвати ні в якому разі. Ми теж були налаштовані на перемогу. Дякуємо вболівльникам, які в нас вірили і підтримували до останньої секунди. І ми показали, що ми сильніші в цьому дербі.

Головний тренер чоловічої команди БК "Рівне" Михайло Переверзій:
– Так буває постійно – як не налаштовуй хлопців, що не кажи, все ніби розуміють. Коли виграємо 20 по ходу, вважають, що друга гра, а ми сильніші, і ось щось там всередині не дає їм викластися на повну. Так і почалася перша чверть. Ну й провал у третій чверті – випало декілька граців нині, на жаль. Але на морально-вольових витягнули гру.

Зустрічі з волинянами стали початком своєрідного марафону, у якому команди баскетбольного клубу "Рівне" протягом трьох тижнів мають зіграти десять домашніх поєдинків. У середу жінки чекають в гості збірну міста Києва ТНУ.

Читайте також