БК "Рівне" зіграє з "Черкаськими мавпами"

фото ілюстративне

Зовсім неочікувано доводиться говорити про найближчого суперника чоловічої БК “Рівне” у Вищій лізі Чемпіонату України, як про команду, що завдала першої поразки рівнянам у сезоні. Але, саме дублерам діючих Чемпіонів України, “Черкаським Мавпам-2” вдалося перервати одинадцятиматчеву переможну серію наших козаків, пише сайт БК "Рівне".

Сталося це у Черкасах 1 грудня в повторному матчі між суперниками. На це були більш суб’єктивні причини, ніж об’єктивні. Лазарет БК “Рівне” на ту гру досяг критичної межі, “втративши” в першій грі в Черкасах Віктора Герасимчука, рівняни не зуміли витягнути перемогу в повторному поєдинку. Тож, молоді черкащани святкували перемогу 90:84. В тій грі Євген Коровяков набрав 24 очки та 14 підбирань, Тарас Шанюк – 20 очок. На день раніше, рівняни також в непростій боротьбі зуміли вийти з протистояння переможцями 75:60. Дабл-дабли на рахунку Євгена Коровякова 11 очок + 12 підборів та Анатолія Дубнюка – 12 очок +11 підбирань. Найрезультативнішим став Віктор Герасимчук 15 очок, а Тарас Шанюк додав 13.

“Черкаські Мавпи – 2” в цьому сезоні відіграли 26 ігор, в дев’яти з них здобули перемоги. В списку капітульованих окрім БК “Рівне” значаться “КПЗО ДОС ДЮСШ ДОР”, “Старий Луцьк Університет”, “Київ-Баскет-2”, “Львівська Політехніка” та навіть “Говерла”. Саме з франківцями черкащани відіграли останні дві гри, і в обох здобули перемоги 78:67 та 87:57. Тож, не варто недооцінювати молоду та швидкісну команду, яка, як видно, може створити неприємності ледь не кожному з суперників.

БК “Рівне” продовжує боротися за найвищу сходинку турнірної таблиці. Команда має в активі 23 перемоги при трьох поразках та ділить перше-друге місце з “Тернопіль-ТНЕУ”. Нагадаємо, що днями рівняни підсилились двадцятиоднорічним гравцем молодіжних та юнацьких збірних України. Новачок команди Ілля Нємцу вже провів дві гри проти “Львівської Політехніки” та в обох став найрезультативнішим гравцем матчу, а БК “Рівне” здобув дві розгромні перемоги над суперником 115:69 та 102:45.

Тож Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх своїх вірних уболівальників прийти та підтримати команду і разом здобути упевнений реванш над черкащанами. Ігри традиційно відбудуться у Спорткомплексі ДЮСШ-4. У середу 20 лютого та четвер 21 лютого матчі розпочнуться о 19:00. МИ Є РІВНЕ УСІ НА БАСКЕТБОЛ

 А для шанувальників з інших міст та країн пропонуєм підтримати команду у відеотрансляції поєдинків.

ПС: Зазначимо, що ігри проти “Черкаські Мавпи 2” були заплановані на суботу та неділю 23 та 24 лютого, але на прохання суперників та ФБУ, вони були перенесені на будні дні. Причина – це участь багатьох гравців черкаської команди у Збірних України різних вікових груп, які найближчим часом мають бути до неї залучені.

Читайте також