Бойовий медик "намалював" із гільз серце, щоб освідчитися коханій з Дубна

Бойовий медик Назар та його кохана Маргарита утворили нову сім'ю, а починалося все із соцмереж.

Повідомили на сторінці 23 інженерно-позиційного полку.

Їхня історія кохання розпочалась восени 2022 року. Молоді люди познайомились у соціальних мережах. Минув тиждень листування і Назар вперше запросив Маргариту на каву.

- Звісно, що обоє хвилювались, коли вперше побачили один одного. Було навіть якось ніяково. Але Назар підкорив мене своєю щирістю та манерами спілкування. Доброта, вихованість - це про нього, - розповідає 19 річна Маргарита.

З цього часу між дубенчанами зародилась закоханість, яка дуже швидко переросла у світле, взаємне і щире кохання.

В березні 2023 Назара мобілізували до лав ЗСУ. Закохані бачились не часто, але все більше відчували потребу один в одному.

- Я служу у 23 інженерно-позиційному полку. Й війна навчила ще більше цінувати кожен прожитий день та тих, хто поруч. В якийсь момент я зрозумів, що дуже кохаю Маргариту. Вона та, з якою б хотів прожити усе своє життя. Тому почав планувати освідчення в коханні, котре відбулось далеко від рідного дому - на сході України, - каже 24 річний бойовий медик одного із підрозділів полку.

У жовтні, минулого року, Маргарита поїхала на зустріч із коханим. 19 річна дубенчанка навіть не підозрювала, що на неї чекає.

Військовослужбовець готувався до цього дня. Усе заздалегідь спланував: придбав для коханої каблучку та заручився підтримкою побратимів, які «на місці подій» «намалювали» із гільз серце.

Під час зустрічі із коханою Назар став на коліна. Й на своє питання, яке найбільше цікавило його, бойовий медик почув таке жадане слово - "ТАК".

З цього часу минуло пів року. Й сьогодні молодята офіційно стали чоловіком та дружиною. Назар і Маргарита понад усе мріють про закінчення війни та мирне і щасливе життя у вільній Україні. Про це наречені говорять зі сльозами на очах.

Попереду у молодят коротка відпустка. А далі військовослужбовець повернеться у стрій, щоб разом із побратимами здійснити мрію коханої та мільйонів українців.

Читайте також