Через кілька днів їм знову доведеться працювати: українські зірки висміяли російських блогерів

Росіяни мовчки спостерігали за тим, що відбувається на території України, заявляли, що санкції їх не лякають. Однак, коли стало відомо, що з 14 березня в Росії не можна буде користуватися інстаграмом, серед блогерів розпочалася паніка. 24 канал зібрав реакції декількох українських зірок щодо цього.

Українські зірки висміяли російських блогерів

Відео російської блогерки, яка плакала через те, що інстаграм не працюватиме, опублікувала на особистій сторінці в інстаграмі співачка Слава Камінська. Росіянка бідкалася, що інстаграм – це не лише засіб заробітку, а її душа, це те, з чим вона засинає та прокидається вже протягом 5 років.

Слава коротко написала під відео: "Амінь".

Росіяни плачуть через закриття інстаграму.

Також з цього приводу висловилася телеведуча Леся Нікітюк: "Просто зараз російські блогери прощаються з інстаграмом. Безробітні знову стали безробітними. Слава Україні!".

Зазначимо, саме Росія прийняла рішення закрити інстаграм на своїй території. Соціальну мережу на території держави-агресорки заблокував "Роскомнадзор". Влада окупантів не хоче, щоб громадяни знали правду та все більше ізолює країну від цивілізованого світу.

На території РФ є майже 1100 блогерів, за якими стежать мільйони. Вони постраждають від цього рішення найбільше. 80 мільйонів росіян відріжуть один від одного та від усього світу, адже приблизно 80% людей з держави-агресора підписані на акаунти у соцмережі поза межами Росії.

Читайте також