Де вигідно купити поліетиленові пакети для бізнесу?

Щоб побудувати успішний бізнес потрібно продумати все до дрібниць – від асортименту, кольорової гами та лого до упаковки. Купуючи товар, клієнт бажає отримати його у стильній упаковці, яку буде зручно донести додому. Саме тому продавцям точно не варто нехтувати наявністю пакувальних кульків чи пакетів. Це – товар, який має доволі тривалий термін зберігання, тож власникам бізнесу можна купить полиэтиленовые пакеты наперед за вигідними цінами.

Якими бувають поліетиленові пакети?

Найчастіше цей тип упаковки використовують для побутових товарів та продуктів харчування. Поліетиленові пакети можуть бути таких видів:

  1. Майка. Один із найпопулярніших типів поліетиленових пакетів за рахунок наявності ручок. Це робить їх використання більш зручним.
  2. Пачки. Їх перевага у тому, що вони складені один на одного, але не з’єднані між собою. Це дуже зручно для сфери, в якій великий наплив людей.
  3. Пакети в рулонах на картонному манжеті. Такий тип упаковки бачив та використовував точно кожен. Їх найчастіше можна зустріти на касах самообслуговування в супермаркетах.
  4. Європласт. Цей тип поліетиленових пакетів здобув свою популярність завдяки тому, що у центрі пачки є отвір, через який зручно діставати потрібну кількість пакетів. Водночас такі пакети зручно зберігати.

Широкий асортимент поліетиленових пакетів за різними параметрами та запитами пропонує виробник пакувальної продукції «https://wellpacks.ua». Це – один із найбільших оптових постачальників цього типу продукції. За понад 10 років роботи компанія має тисячі задоволених та постійних клієнтів.

У чому переваги поліетиленових пакетів?

Такі пакети, у першу чергу, популярні тим, що не пропускають вологу, не піддаються дії жирів та мають тривалий термін придатності. Їх основні переваги у:

  • Місткості;
  • Міцності;
  • Функціональності;
  • Зручності і багатозадачності;
  • Компактності.

Погодьтесь, багато хто має вдома кульок із кульками чи відповідну шухляду. Це дозволяє використовувати поліетиленові пакети кілька разів.

Які товари для бізнесу пропонує оптовий постачальник «Well Packs»

Для своїх клієнтів компанія пропонує широкий вибір товарів для бізнесу. І тут мова не лише поліетиленові кульки. На сайті ви можете сформувати своє замовлення із таких товарів, як зіп-пакети, слайдери, вакуумні пакети, одноразовий посуд, самозбірні коробки, паперові, біорозкладні пакети, упаковки для чаю та сипучих, а також трубочки, ложки, мішалки, тіш’ю, наклейки та інші потрібні для ведення бізнесу пакувальні товари.

Ще однією перевагою «Well Packs» є друк пакувальної продукції із вашим логотипом. На кожному товарі, який ви замовляєте, можна надрукувати ваше лого чи потрібний вам напис. Це незатратний спосіб розвитку власного бренду. Таким чином власникові бізнесу вдасться створити асоціативний ланцюг зі своїм продуктом, виділитись на фоні конкурентів, нагадати про себе оточуючим покупця тощо.

Компанія пропонує шість типів друку:

  1. Повнокольоровий;
  2. Штемпельний;
  3. Офсетний;
  4. Шовкотрафаретний;
  5. Флексографічний;
  6. Ротогравюрний.

Забрати готову продукцію можна в місті Одеса за адресою:  вул. Дальницька, 23/4. У інших випадках можна замовити доставку через Укрпошту, Нову Пошту чи Делівері. Грамотна організація доставки дозволяє забезпечити швидке отримання товару замовником. Компанія рада новим клієнтам і пропонує їм вигідні умови співпраці.

Читайте також