ДТП із пасажирським мікроавтобусом на Рівненщині: що відомо про стан потерпілих

Сьогодні на трасі Київ-Ковель-Ягодин у Сарненському районі сталась автотранспортна пригода. Як раніше повідомлялось, не розминулись два мікроавтобуси.

Один із водіїв здійснював обгін на перехресті в момент, коли інший водій повертав ліворуч. Від удару один із транспортних засобів перекинувся. У салоні в цей момент було 10 людей. 

У обласному центрі екстреної медичної допомоги повідомили, в якому стані були постраждалі. Бригада «швидкої» оглянула трьох осіб.

  • 29-річний чоловік (водій одного з автомобілів, який потрапив у ДТП).  Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, розсічена рана чола зліва. Бригада «швидкої» надала необхідну медичну допомогу відповідно до протоколу. Від госпіталізації пацієнт відмовився.
  • 42-річний чоловік.  Попередній діагноз: забій кульшового суглоба зліва. Бригада «швидкої» надала необхідну медичну допомогу відповідно до протоколу. Від госпіталізації пацієнт відмовився.
  • 54-річний чоловік. Попередній діагноз: забій поперекового відділу хребта. Бригада «швидкої» надала необхідну медичну допомогу відповідно до протоколу. Пацієнта госпіталізовано до Сарненської центральної районної лікарні.

Відомо, що мікроавтобус, який перекинувся, здійснював нерегулярні перевезення.

Читайте також