Двоповерховий подіум, світлові барабани та зіркові моделі: у Рівному відгримів день моди (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Днями у Рівному пройшли традиційні сезонні модні покази. Це вже був 18-тий сезон осінь-зима 2018/2019 Першої у Рівному модної події FASHION TIME. Його для рівнян традиційно організувала компанія ARTmodels в рамках проекту "Рівне - місто унікальних подій" за сприяння управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради та постійної підтрики управління сім'ї, молоді та спорту Рівненської ОДА.

Цього разу, як і минулого, подія знову пройшла у новій для себе локації. Організатори продовжують експериментувати та робити неможливе можливим. Так, вперше модний подіум міста Рівного розмістився у місці, яке, здавалося б, зовсім для цього не підходить - найбільшому пабі Рівного "Сталевій горі". Проте саме цей заклад вони зуміли перетворити на справжній фешн-хол з двоповерховим подіумом!

- Ми любимо експериментувати і ставити перед собою важкі завдання, які, на перший погляд, здавалося б, втілити нереально. Проте наша команда організаторів щоразу доводить рівнянам, що для нас немає нічого неможливого, якщо мати навколо крутих професіоналів, хотіти цього досягнути, йти до своєї мети впевнено і не боятися приймати навіть найсміливіші виклики. Так і цього разу. Ми прийняли нестандартне рішення провести світський захід у місці, яке начебто зовсім не асоцієються з цим. Найбільший паб Рівного "Сталева гора" у рівнян асоцієються здебільшого з пивом та футболом, а не з модою. Проте ми вирішили перевернути цей стереотип з ніг на голову і перетворили паб на стильний fashion-hall, довівши, що з правильним підходом і концепцією навіть спортивний паб може стати модним та світським місцем, - зазначила координатор проекту «FASHION TIME» Марія ПАЛИВОДА.

Крім цього, вперше класичні модні покази пройшли у абсолютно новому форматі стильної світської фешн-вечірки, у якій гармонійно поєдналися ексклюзивні постановки, оригінальна шоу-програма з виступами артистів та дружня і невимушена атмосфера. Усе це подарувало гостям незабутні враження. І ось уже увісімнадцяте світський захід FASHION TIME зібрав разом усіх модників та модниць Рівного, відомих рівнян, власників брендових магазинів, кутюр’є, фешн-стилістів та усіх тих, хто цікавиться новинками в індустрії моди.

Під час заходу рівнянам традиційно презентували покази авторських і брендових колекцій одягу та аксесуарів для жінок, чоловіків і дітей сезону осінь-зима 2018/2019, а також ексклюзивних речей та одягу від провідних дизайнерів та магазинів міста. 

З новинками моди нового сезону рівнян познайомили як уже добре відомі у Рівному місцеві дизайнери та гуру української моди, так і дебютанти модних показів. Зокрема, рівнянам цього разу продемонстрували понад 10 осінньо-зимових колекцій. Ще однією родзинкою нового сезону стало й те, що на подіумі дефілювали не лише професійні моделі, а й відомі рівняни.

Цікаво, що 18-тий сезон модної події FASHION TIME цього разу проходив двома окремими частинами, які умовно поділили на дитячу і дорослу.

Зокрема, у першій частині FASHION TIME рівняни побачили Coccodrillo Show, під час якого презентували нові колекції стильного ексклюзивного дитячого одягу від відомого польського бренду "Coccodrillo". На подіум вийшло 60 маленьких клієнтів магазину, які продемонстрували гостям новинки моди та презентували найсвіжіші тренди для найменших модників. Для більшості з них це був дебют на сцені.

Зокрема, маленькі моделі під час показу продемонстрували найсвіжіші колекції спортивного та верхнього одягу, а також речі стильні образи вуличної моди в стилі street-style для хлопчиків та дівчаток віком від народження до 14 років, які люблять комфорт та індивідуальність. Різноманітні принти та кольори, стилі та напрямки - Coccodrillo пропагує повсякденний, зручний та безпечний одяг, вільний від правил та заборон. 

Після шоу можна було побачити виступи талановитих дітей, вихованців Школи "ARTmodels", та нові постановки від Театру моди ARTmodels.

Основна ж, доросла частина почалася справжньою червоною доріжкою, де гостей чекав фуршет з шампанським та фруктами.

А завершився захід спільною вечіркою After Party з дискотекою від найкрутішого ді-джея Західної України МС Gonibez'а.

Самі ж покази розпочалися з представлення на подіумі колекції жіночого одягу дебютантки модної події FASHION TIME Олени Мельник, у якій зібралися красиві ніжні сукні у тендітних пастельних рожевих відтінках.

Далі свою нову колекцію одягу для дітей та фемілі-луків презентувала відома рівненська дизайнерка, Дипломант ІІ Конкурсу молодих дизайнерів 1Look Юлія Ковальчук. 

Колекція пропонує комфортний та якісний одяг в стилі кежуал, де поєднані різні за структурою тканини, шкіра, вишивка та модні принти. 

Окрім цього, модні новинки нового сезону представив один з найкращих брендових магазинів Рівного «Колібрі Kids».

Рівняни побачили колекцію кежуал-одягу, у якій зібрано найстильніші та зручні речі для малечі від найкращих світових брендів. Хутро, шкіра, джинс та трикотаж - усе це вміло поєднано у новій колекції від «Колібрі Kids».

Також дебютну колекцію для жінок на подіумі презентував магазин брендового одягу для дорослих "КОЛІБРІ".

Від повсякденного до вишуканого вечірнього одягу у поєднанні різних між собою фактур від найвідоміших світових брендів одягу - усе це зібралося у одну колекцію.

Під час 18-го FASHION TIME свою крайню колекцію презентувала постійна резидентка показів, відома рівненська дизайнерка Любов Шипукова, яка працює під власним брендом «Love&Beauty».

Її колекції завжди вражають жінок оригінальним кроєм, цікавим поєднанням тканин та практичністю, адже цей одяг підходить як для роботи, так і для вечірніх виходів.

Крім цього, глядачі змогли також побачити спільну колекцію жіночого одягу та прикрас, об'єднані назвою "Magic Power", що перекладається як "магічна сила".

На подіумі моделі продемонстрували стильні та витончені вечірні сукні від бренду VALENCIA дизайнерки Валентини Вишневської-Нетрусової. А красиві граційні образи яскраво підкреслювали вишукані та масивні ексклюзивні прикраси від дизайнерки Ольги Пашинської. Це вийшов прекрасний гармонійний та взаємодоповнюючий тандем двох талановитих жінок.

Крім цього, свою нову жіночу колекцію представив бренд «Boudoir» від дизайнерки Катерини Гончарук. Її одяг традиційно просякнутий ніжністю, граційністю і стриманою сексуальністю. У ньому кожна жінка завжди зможе відшукати свою ідеальну річ.

Цього разу дизайнерка презентувала красиві, ніжні та звабливі вечірні та коктейльні сукні, які припадуть до вподоби навіть найвибагливішій модниці.

До слова, колекцію на подіумі презентували не професійні моделі, а найулюбленіші клієнтки бренду, які люблять носити одяг від «Boudoir». Серед них, зокрема, була і титулована рівненська спортсменка, легкоатлетка, фіналістка Олімпійських Ігор-2016 у Ріо-де-Жанейро, а нині - рестораторка Ольга Земляк.

Маестро української моди, винахідник стилю smart couture та незмінний резидент FASHION TIME Андре Тан представив рівненським модницям і модникам одразу чотири свої нові колекції. Спочатку глядачі побачили його жіночу колекцію з лінійки "A.Tan by Andre Tan".

За словами маестро, в новому сезоні будуть актуальними затишок і комфорт, та найголовніше - це не забувати, що кращим доповненням до будь-якого образу завжди буде хороший настрій та одяг, у якому вам по-справжньому зручно.

Далі відбувся показ чоловічої лінійки A Tan Man від Андре Тана, який не зміг залишити байдужим жодне жіноче серце, адже на подіумі з'явилися справжні красені, і що цікаво - не лише молоді, а й вже доволі поважного віку. 

У своїй новій колекції дизайнер традиційно зробив акцент на чоловічій сексуальності та елегантності, демонструючи основні тенденції моди нового сезону.

До слова, цей показ також не обійшовся без відомих облич, адже на подіумі дефілювали відомі хореографи, танцівники, актори Рівненського облмуздрамтеатру, а також МС Gonibez, якому на час показу довелося покинути свій діджейський пульт, та вже незмінний головний перукар-стиліст проекту FASHION TIME, який у 18-му сезоні став його рекламним обличчям, Олександр Карпишин, який і завершив показ.

Крім цього, рівнянам вже вдруге показали жіночу колекцію від Андре Тана для пишних жінок «+size» з лінійки "A.Tan plus", на яку, до слова, дизайнера надихнула участь у відомому телепроекті каналу «1+1» «Модель XL». Дизайнер наголошує, що жінка завжди повинна виглядати стильно і красиво, незважаючи ні на що, а його справа - вдало підкреслити усі її принади і приховати її недоліки.

Колекцію на подіумі також демонстрували відомі рівнянки. Зокрема, у ролі моделі себе спробувала заступниця директора Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Руслана Бодренко та відома рівненська ведуча заходів, викладач риторики Тетяна Кравчук.

Останнім, четвертим показом від Андре Тана стала презентація його найсвіжішої лінійки "Atelier" - одягу для зіркових дівчат, виконаного в стилі 80-х. Родзинкою показів цієї колекції по усій Україні є те, що її повинні демонструвати зірки. Рівне не стало винятком, тож на подіумі у стильних костюмах, пальто та вечірніх сукнях, здебільшого інкрустованими камінням Swarowski, дефілювали відомі рівнянки - речниця патрульної поліції Рівненської області, редактор програм на Суспільному радіо Оксана Юрченко, коуч-тренер Ірена Слута, відома модель та координаторка проектів "Перлинка та Перлина Рівного" Надія Пивовар, співачка Марія Сморчкова (Марія ЗЛАТА) та дизайнерка власного бренду в'язаного одягу Katalina, модель, переможниця конкурсу "Перлина Рівного 2012" та постановник дефіле модних показів FASHION TIME Катерина Бондар.

Завершальним показом 18-го осінньо-зимового сезону модної події FASHION TIME стала свіжа колекція весільного та вечірнього вбрання для жінок від всесвітньо відомого бренду Pollardi.

На подіумі презентували низку красивих, ніжних, витончених та стильних суконь. Білі, пастельні, яскраво кольорові та чорні - саме у такій кольоровій гаммі проходили подіумом граційні моделі. Точний крій, якісна фурнітура, вишуканий стиль, оригінальні вишивки і неординарні стилістичні рішення – усе це змогли побачити рівняни. 

До слова, цей показ несподівано завершився справжньою весільною церемонією, де був і красень-наречений, і красуня-наречена, і церемоніймейстер, і дітки, що сипали пелюстки і несли шлейф розкішної весільної сукні. Це стало яскравим завершенням модного вечора.

До речі, окрім модних показів, на гостей вечірки також чекало чимало приємних сюрпризів: подарункові сертифікати, розіграш подарунків та інші несподіванки. Варто додати, що усі дефіле цього разу відбувалися під запальні діджейські сети від MC Gonibez.

Також для гостей заходу співали юні зірочки Соня Берук та Кіра Демянюк, а своїм неймовірно легким та чуттєвим танцювальним номером з елементами повітряної гімнастики вразила хорегораф, одна з керівників танцювального клубу "Флеш", балерина Дарина Гриценюк.

Фото - Вікторії Гулюк

Фото - Вікторії Гулюк

Крім цього, гості модної події на власні очі побачили унікальне, єдине в Західній Україні світлове барабанне шоу від гостей з Луцька Garage Drum Show, яке вперше відбулося у Рівному. Тож 18-тий сезон Fashion Time вразив усіх гостей свята і став для них справжнім емоційним вибухом.

- Новий формат фешн-вечірки ми обрали, зважаючи на прохання наших постійних відвідувачів, які завжди просили розбавити класичні модні покази з невимушеною атмосферою за келихом шампанського. Як то кажуть, просили - і отримали. Таким чином, ми поєднали традиційні дефіле з вечіркою After Party, під час якої кожен міг поділитися свіжими враженнями від побаченого на подіумі, - пояснила координаторка проекту FASHION TIME Марія ПАЛИВОДА.

Відтак, цей сезон модних показів FASHION TIME був дуже насиченим високоякісними брендами, цікавими дизайнерськими колекціями та неординарними дефіле. У Рівному гучно прозвучали останні тенденції та тренди нового сезону осінь-зима 2018/2019. Втім, організатори обіцяють, що наступний сезон, який відбудеться навесні 2019 року, традиційно перевершить свого попередника, адже організатори не втомлюються придумувати і втілювати для рівнян щоразу крутіші, цікавіші та ще більш нестандартні рішення.

Фотогалерея:

Читайте також