Ефективно та надійно: MedicalStore пропонує якісні хірургічні лампи для операційного залу

Кожен лікар під час огляду пацієнта намагається надати максимально якісну та кваліфіковану допомогу. Для цього у медичному закладі повинні бути створені всі умови – від наявності потрібних ліків до висококласного освітлення та апаратів. Дійсно, роль освітлення у процесі огляду та лікування не варто недооцінювати. Адже саме від нього часто залежить якість надання послуги і, відповідно, здоров’я пацієнта.

Сучасний операційний світильник слугує надійним джерелом світла під час оперативних втручань чи діагностичних процедур. Їх розміщують як у великих лікарнях, так і в приватних кабінетах, оглядових чи процедурних кімнатах різних сфер медичних послуг.

Освітлювальна лампа для операційних дещо відрізняється від інших медичних ламп. Це і не дивно, адже оперативне втручання – це дуже кропіткий і філігранний процес, який вимагає точності рухів і неабиякої зосередженості. Відповідно, якісна операційна лампа повинна відповідати всім характеристикам і запитам лікарів.


Якою повинна бути операційна лампа?

Однією із найголовніших характеристик операційних ламп є освітленість робочого поля. Вона вимірюється у люксах і діє на відстані 1 метр від купола. В ідеалі світло не повинно змінюватись на відстані до 3-х метрів. Окрім того, важливими пунктами при виборі операційної лампи є:

  • Безпека. Конструкція лампи повинна мати обтічну форму, аби її було легко обробляти дезінфікуючими засобами.
  • Надійність. Кожен купол лампи повинен мати резервну лампочку. У випадку перегоряння основної, вона вмикається автоматично. Таким чином забезпечиться безперебійність освітлення.
  • Наявність автономного джерела живлення, яке працюватиме у випадку від’єднання від основної мережі.
  • Наявність безтіньового ефекту освітлення.
  • Колірна температура. При показникові 4500К ви отримаєте світло, максимально наближене до природнього. Це особливо важливо при порожнинних операціях.

Де придбати якісні операційні лампи та інше медичне обладнання?

Надійним постачальником операційних ламп є компанія MedicalStore. У їх асортименті ви знайдете також обладнання для відділень анестезіології, гінекології, спальної хірургії, нейрохірургії, рентгенології, травматології, ортопедії, УЗД та МРТ діагностик тощо. Компанія пропонує своїм клієнтам повний цикл взаємодії – від консультацій та супроводу під час покупки до сервісного обслуговування у подальшому.

Для клієнтів, які не мають змоги придбати нові медичні лампи, компанія пропонує послугу продажу Б/У ламп. Мова про хірургічні лампи, котрі були списані із використання у Японії, США та європейські країнах. Фахівці MedicalStore проводять повну діагностику таких ламп. У разі потреби – відновлюють їх, усувають поломки та дефекти. Таким чином клієнти можуть отримати надійну лампу, але за менші кошти, гарантію та медичне обладнання, сервісне обслуговування та технічну підтримку впродовж всього користування.

Читайте також