Гарні та оригінальні привітання із Новим 2022-м роком (+картинки)

Вже за кілька днів зустрінемо новий 2022-й рік, тож потрібно підготуватися до привітань усіх найближчих людей. 

Рівне Медіа зібрало найгарніші привітання з Новим роком для ваших друзів і близьких.

***

З Новим 2022 Роком!

Позитиву та везіння,

Радості переплетіння,

Сонячних та гарних днів,

Щоб усе в житті зумів!

***

З Новим Роком! Нехай цей рік принесе нам багато щастя, удачі, посмішок, світла та тепла. Нехай він буде сповнений яскравими барвами, приємними враженнми та радісними подіями. Бажаю всім у новому році бути здоровими, красивими, коханими і успішними!

***

Вітаю з Новим роком! І хочеться всім побажати, щоб в наступаючому році з нами сталося те саме диво, про яке ми всі так мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов'язково найнеобхідніше і найважливіше. Бажаю, щоб всі ми були живі і здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення. Бажаю досягати нових вершин і самореалізовуватися. А ще побажати хочу побільше радісних моментів, які переходять в приємні спогади, і зустрічей з відданими друзями і улюбленими домочадцями.

***

Міцного здоров'я вам в Новому році! Нехай ноги будуть сильнішими, щоб пройти нові кілометри, руки – міцнішими, щоб утримати нові призи, голова – відчайдушнішою, щоб укритися лавровим вінцем. І тільки серце нехай залишається тим самим – гарячим!

***

З Новим роком, з щастям новим!

Хай же буде кольоровим

І веселим, і яскравим,

І щоб не було замало!

Хай дарує радість, щастя,

Береже всіх від напастей.

Буде щирим, буде гарним

І у всьому різнобарвним!

***

Нехай Новий рік стане для нас успішним і багатим на хороші події і знайомства, бажання і можливості. Бажаю, щоб ми могли розділити радісні моменти з близькими людьми. Бажаю здоров'я, миру, удачі і благополуччя. Нехай Новий рік принесе радість, щастя і зміни в кращу сторону!

***

З Новим Роком! Бажаю виконання задуманих планів, легкого вирішення складних ситуацій, океану любові, здоров’я, легкості в житті і відсутності проблем!

***

Коли білосніжним снігом укуталась земля, а передноворічний настрій наповнює душі незримим очікуванням казкових чудес, хочу привітати вас із прийдешніми святами. Нехай серця наповнюються щастям, в душі завжди горить вогонь любові, а в хаті панують затишок, мир, спокій та достаток. З Новим роком та Різдвом Христовим! Загадуйте швидше ваші бажання, адже в таку чудову пору вони просто зобов’язані здійснитися!

***

З Новим роком! Бажаю в цьому році багато радості і тепла. Нехай щастям і добротою наповнений буде будинок кожного з нас. Нехай життя заграє яскравими фарбами. Всім прекрасного настрою на найближчі 365 днів. Бажаю вам щастя, любові, здоров’я, достатку, сімейного благополуччя. Нехай же цей рік принесе нам масу позитиву і приємних подій! Все погане нехай залишається в минулому році. І щоб в новому році кожен день був наповнений радістю і любов’ю. З новим щастям!

***

Нехай цей чарівний Новий рік буде сповнений радості, прекрасних чудес і чудового настрою! Бажаю щирої любові, відданої дружби і багато нових успіхів в цьому році! Нехай щастя, здоров’я і достаток тільки примножуються!

***

З Новим роком! Бажаю вам провести незабутній рік, який буде сповнений прекрасних моментів і успіхів у будь-яких починаннях. Всі мрії обов’язково здійсняться, головне — вірте в себе. Нехай вас оточують лише люблячі і віддані люди, які зможуть наповнити цей рік яскравими фарбами!

Зі святом!

Читайте також