Гороскоп на 11 серпня 2021 року для усіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела

День, коли спокуси — як професійні, так і особисті — будуть підстерігати всіх без винятку.

Вибір між добром і злом, який належить зробити, — особиста справа кожного з нас, але необхідно пам'ятати, що події цього дня найближчим часом обов'язково отримають продовження, тому важливо, яким буде вектор вашого руху — позитивним або негативним, інформує ТСН.

Гороскоп на 11 серпня для Овнів

Побачивши віщий сон, не поспішайте його тлумачити — сьогодні вам важко буде побачити прийдешні події в їхньому справжньому світлі, правильне їх розуміння обов'язково прийде до вас, але трохи пізніше

Гороскоп на 11 серпня для Тельців

Ви можете відчувати нетерпимість стосовно оточення, і особливо сильно вас будуть дратувати близькі люди — намагайтеся стримуватися, якщо не хочете втратити їх назавжди.

Гороскоп на 11 серпня для Близнят

Найкращий засіб від поганого настрою — робота: завантажте себе так, щоб не дати можливості навіть голову догори підняти, тоді погані думки не зможуть опанувати вами навіть на хвилину.

Гороскоп на 11 серпня для Раків

День сприятливий для ділових переговорів взагалі і з начальством — зокрема: якщо ви давно збиралися попросити про підвищення заробітної плати, не пропустіть вдалий шанс.

Гороскоп на 11 серпня для Левів

Зірки наполегливо рекомендують вам подбати про своє здоров'я — про повне медичне обстеження, на щастя, не йдеться, а от відмовитися від шкідливих звичок — насамперед куріння — можна і потрібно.

Гороскоп на 11 серпня для Дів

Поганий настрій необхідно "лікувати" зміною роду діяльності: перейшовши від інтелектуальної роботи до фізичної — або навпаки, — можна легко перенести енергетичний негатив дня.

Гороскоп на 11 серпня для Терезів

Небажано з'ясовувати стосунки з близькою людиною, навіть якщо здасться, що така необхідність назріла: найбезпечніша суперечка може призвести до затяжного конфлікту.

Гороскоп на 11 серпня для Скорпіонів

Претензії, які можуть висловити вам сьогодні близькі люди, в більшості випадків виявляться справедливими, тому не варто сперечатися — краще їх вислухати і зробити правильні висновки.

Гороскоп на 11 серпня для Стрільців

Відсутність бажання працювати сьогодні буде цілком природним — енергетика у вас прагне до нуля, тому потрібно не опиратися, а присвятити час відпочинку — ви його заслужили.

Гороскоп на 11 серпня для Козорогів

Небажано спілкуватися з людьми, які викликають у вас негативні емоції: роздратування, яке ви в результаті отримаєте, не найкращим чином позначиться на вашому настрої і, як наслідок, працездатності.

Гороскоп на 11 серпня для Водоліїв

Незадоволеність своїми досягненнями, які — абсолютно несправедливо — здадуться вам незначними, явище тимчасове — вже завтра ви набагато веселіше подивитеся на своє життя і світ загалом.

Гороскоп на 11 серпня для Риб

Тим, хто не буде відволікатися на перекури і телефонні дзвінки, вдасться виконати великий обсяг роботи, заробивши таким чином право на повноцінний відпочинок в найближчі кілька днів.

 

 

Читайте також