Гороскоп на 16 травня 2021 року для усіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

День, протягом якого розумова робота переважатиме над фізичною, тому до неї бажано приурочити такі завдання.

Овен (21.03 — 20.04)

Небажані будь-які маніпуляції з організмом, які здійснюватимуть сторонні люди — масаж, косметичні та перукарські процедури, це може негативно позначитися на вашій енергетиці.

Телець (21.04 — 21.05)

Незважаючи на вихідний, день не підходить для порожнього проведення часу — телефонних розмов і спілкування в месенджерах ні про що, будь-яке заняття повинно бути не тільки корисним, але і осмисленим.

Близнята (22.05 — 21.06)

Один із найщасливіших для вас днів місячного місяця — він мине в тиші і спокої, що дозволить відпочити не тільки тілом, прогулявшись на свіжому повітрі і прийнявши ванну, але і душею, переключившись на позитив.

Рак (22.06 — 22.07)

День сприятливий для з'ясування взаємин із близькою людиною: складуться найкращі обставини для того, щоб домовитися про проблеми, якщо такі є, і намітити шлях їх вирішення.

Лев (23.07 — 21.08)

Першу половину дня можна присвятити домашнім турботам — наприклад, приготувати що-небудь смачне, а друга ідеально підходить для того, щоб розслабитися — почитати новий роман або просто посидіти в тиші.

Діва (22.08 — 23.09)

На вас сьогодні зійде осяяння, яке дозволить розставити всі крапки над "і" в життєвій ситуації, яка довгий час залишалася для вас загадкою: як нібито щось клацне, і всі пазли складуться один до одного.

Терези (24.09 — 23.10)

У заплутаній життєвій ситуації необхідно порадитися з людьми, яким ви довіряєте, і дослухатися до їхніх порад, але остаточне рішення, як не крути, все одно доведеться робити самостійно.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

День сприятливий для того, щоб помиритися з друзями або близькими людьми, сварка з якими обтяжує вас: необхідно уважно вислухати їх, прийняти вибачення або перепросити самим, якщо для цього є привід.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Абсолютно несподівано для вас слушну пораду, як вийти із заплутаної життєвої ситуації, дасть повністю незнайома вам людина: варто дослухатися до її слів — можливо, вони допоможуть вирішити масу проблем.

Козоріг (22.12 — 20.01)

День сприятливий для великих покупок, від яких досі з якоїсь — об'єктивної або суб'єктивної — причини доводилося відмовлятися: вони будуть довгий час служити вірою і правдою.

Водолій (21.01 — 18.02)

Незважаючи на те, що особливих проблем зі здоров'ям у вас в цей час не передбачається, неабияка частка обережності все-таки не зашкодить: особливу обережність треба проявляти людям із хронічними захворюваннями.

Риби (19.02 — 20.03)

Необхідно звертати увагу на знаки, які сьогодні буде надсилати вам доля: навіть найменший натяк, помічений і правильно зрозумілий в цей час, допоможе зробити правильний життєвий вибір.

Джерело.

Читайте також