Гороскоп на 26 квітня 2021 року для всіх знаків Зодіаку

День загальної світової гармонії, яку необхідно врівноважувати кожному, в іншому разі можна порушити крихкий мир — як в душі, так і в навколишньому світі. 

Овен (21.03 — 20.04)

Сьогодні складуться сприятливі умови для примирення з людиною, з якою вас останнім часом розлучили обставини — сьогодні між вами встановиться рідкісне взаєморозуміння.

Телець (21.04 — 21.05)

Необхідно бути вкрай обережними у виборі висловів: по-перше, слово — не горобець, повернути його назад можливим не  видасться, а по-друге, сказане тут же повернеться до того, хто його сказав, бумерангом.

Близнята (22.05 — 21.06)

Емоції — особливо негативні — можуть стати причиною поганого настрою і навіть занепаду сили, тому дуже важливо тримати їх під контролем, не даючи можливості вирватися назовні.

Рак (22.06 — 22.07)

Спокусі лягти і, нічого не роблячи, дивитися в стінку, дозволить противитися турбота про будинок і близьких людей — клопоти, на відміну від неробства, допоможуть тримати себе в тонусі і гарному настрої.

Лев (23.07 — 21.08)

На людину, яка цього дня може несподівано для всіх опинитися в вашому оточенні, необхідно звернути пильну увагу: в найближчому майбутньому вона зіграє важливу роль у вашому житті.

Діва (22.08 — 23.09)

День несприятливий для ухвалення важливих рішень: навіть якщо час буде наступати на п'яти, цей процес краще перенести — занадто великий ризик припуститися прикрої, але неминучої в цей час помилки.

Терези (24.09 — 23.10)

Не варто братися за кілька справ одразу, одна з них — в повній відповідності зі знаменитим прислів'ям — виявиться  втраченою, так що краще вирішувати професійні питання поступово.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Хороший день для того, щоб почати життя з чистого аркуша: проблеми попереднього періоду "закриються" самі собою, а для нових складуться максимально сприятливі умови.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Спілкування з друзями і коханою людиною сьогодні краще звести до мінімуму: занадто велика ймовірність тривалих конфліктів, які виявляться прикрими, а тому особливо суними.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Від роботи сьогодні, незважаючи на початок тижня, пуття не буде, тому не варто братися за реалізацію важливих проєктів — краще зайнятися підтягуванням "хвостів", а за відсутністю таких — своїм хобі.

Водолій (21.01 — 18.02)

У вирішенні важливих питань — як професійних, так і особистих — рекомендується довіряти не розуму, який сьогодні виявиться не на висоті, а інтуїції — вона вчасно дасть слушну пораду.

Риби (19.02 — 20.03)

Чим більше добрих слів ви сьогодні скажете людям, які  вас оточують, тим краще для вас: все хороше, зроблене в цей день, дуже швидко повернеться до вас бумерангом — цього разу його "удар" виявиться позитивної властивості.

Джерело.

Читайте також