Кандидати в депутати від "Рівне Разом" братимуть участь у виборах до міськради

Кандидати від політичної партії "Рівне Разом" таки балотуватимуться у депутати міської ради. Рішення про це прийняла сьогодні, 29 вересня, Рівненська міська територіальна виборча комісія.

Скандал навколо реєстрації списку кандидатів не вщухав декілька днів. Опоненти нової політичної сили скористалися технічними помилками, які виявили під час реєстрації пакету документів, та застосовували брудні технології, щоб завадити представникам "Рівне Разом" взяти участь у передвиборчій гонці.

Аби зупинити провокації, "Рівне Разом" організували мирні акції протесту під стінами обласної адміністрації та ТВК, а також звертались до правоохоронних органів.

Попри тиск на членів виборчої комісії, залякування та інші провокативні дії, вони все ж розглянули питання про реєстрацію кандидатів від нової політсили та вирішили допустити їх до участі у місцевих виборах.

Голова політичної партії "Рівне Разом" Віктор Шакирзян розповів, що незважаючи на усі спроби конкурентів знівелювати нову політсилу, таки вдалося відстояти право рівнян на демократичні вибори:

"Віримо, що тепер, коли бюрократичні перешкоди усунуто, вибори відбуватимуться прозоро та демократично. А рівняни зможуть віддати свої голоси без зовнішнього тиску, керуючись виключно інтересами громади. Адже важливо, щоб вибір був! Бо так твориться справжня демократія".

Тож, тепер, після реєстрації списку кандидатів у депутати міської ради від партії "Рівне Разом", кожен із них може готуватись до виборів. У партії запевнили, що і надалі відстоюватимуть права рівнян і боротимуться за їх захист та справедливість.

Читайте також