Хомко поїхав з Рівного, щоб поговорити з Гройсманом

Сьогодні, 24 вересня, міський голова Рівного Володимир Хомко поїхав у відрядження до міста Тернополя. Там нині в рамках чергового засідання Асоціації міст України проходять "Дні діалогу з владою».

Саме там мер Рівного має намір поспілкуватися з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом та віце-прем'єр-міністром України - міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадієм Зубком, які також беруть участь у Форумі міст. Там вони обговорять результати реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження секторальних реформ, а також законодавчого забезпечення житлово-комунального господарства, земельних відносин та містобудування.

До слова, захід відбуватиметься два дні - 24 і 25 вересня. У ньому беруть участь близько 350 представників  органів місцевого самоврядування, органів державної влади, міжнародних організацій та проектів міжнародної технічної допомоги.

Нагадаємо, що День діалогу з владою – це традиційний щорічний захід, що є майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.