Коли на в`їзді до чотирьох нових районів Рівненщини встановлять знаки?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

У Рівненській області з 2021 року внаслідок реформи децентралізації утворились 4 нових райони: Вараський, Сарненський, Рівненський та Дубенський. Нагадаємо, раніше у області було 16 районів.

Перший заступник голови РОДА Сергій Подолін розповів, коли встановлять вказівники при в'їзді у нові райони та якими вони будуть.

"Рівненська область сьогодні живе уже в новому адміністративно-територіальному устрої. При цьому назви населених пунктів - місто, село, селище - не змінились. Однак утворились чотири райони. У кожного району має бути європейська візитна картка", - зазнчив пан Подолін.

За словами чиновника, при в'їзді у нашу області з боку Києва та Львова стоять сучасні щити, які чітко видно у будь-яку пору доби.

"Ми зберемо нараду із головами райдержадміністрацій, щоб це було у єдиному цікавому сучасному ансамблі. Щоб не було так, що один одну вивіску ставить на район, інший – другу. Наголошую, це більше і питання територіальних громад, це імідж керівництва: якщо є населений район, щоб знак був якісний, цікавий, а не затертий, де не видно букв і так далі", – каже Подолін.

 

 

Читайте також