Коли відремонтують міст у Дубні: ситуацію прокоментували у РОДА

Під час засідання 5-ї сесії Дубенської міської ради було ухвалено звернення до столичної влади щодо забезпечення якісних робіт і завершення реконструкції центрального мосту через річку Іква.

Про це повідомила дубенська журналістка Олена Курішко.

Під час сесії повідомили, що будівельна компанії просить продовжити термін виконання робіт до 31-го грудня 2021 року, тобто на рік, що неабияк здивувало депутатів. Адже роботи виконані приблизно на 70-80 відсотків.

"Оскільки роботи виконуються в рамках державної програми «Велике будівництво» і фінансуються за рахунок Дорожнього фонду (державного бюджету), а функції замовника передали Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації, то впливу на якість виконання та пришвидшення робіт міська влада практично не має, проте можуть вплинути обласна та столична влада", - повідомила журналістка.

Під час брифінгу у РОДА перший заступник голови РОДА Сергій Подолін прокоментував питання реконструкції дубенського мосту.

"Цей міст включений у планові роботи. Зупинка у ремонтних роботах була зроблена у зв'язку із погіршенням погодних умов. Як і раніше, ми інформуємо, що роботи будуть здійснені у 2021 році. На сьогодні вже є відкоригований проект. Ми розумітимемо, скільки потрібно додаткових коштів для завершення, в кінці цього місяця", - повідомив пан Подолін.

Читайте також