Колишній слідчий, адвокат та актор: що відомо про жорстокого вбивцю, який розчленував тіло коханої

У Ірпені на Київщині затримали жорстокого вбивцю, який задушив свою кохану, розчленував її тіло, після чого заховав у валізу та розносив у різних місцях. 

Як з'ясувалось, підозрюваним виявився 37-річний Петро Бігус - учасник відомого шоу "Одруження наосліп", у колишньому слідчий прокуратури, адвокат та актор. Також чоловік намагався балотуватись у Київраду та у Верховну Раду. 

За інформацією Чесно, Бігун народився 12 липня 1985 року в місті Дудінка Красноярського краю. Працював на посаді слідчого в особливо важливих справах другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури міста Києва.

У 2019 році балотувався до Верховної Ради як самовисуванець по 222 округу (м. Київ). 

У 2020 році Бігун балотувався до Київської міської ради від партії "Правий сектор". Був безпартійним. На момент балотування працював директором ТОВ "Сарго Вінч" і проживав у місті Києві. Партія не подолала прохідний бар'єр.

Нині чоловік значиться керівником кампаній "Бігун Бенджамін", "Хорт", "Сарго Вінч", "Таргет менеджмент".

На своїй сторінці у соцмережі Бігун називав себе мотиваційни тренером та коучем з особистічного зростання. 

Крім того підозрюваний у жорстокому вбивстві активно брав участь у різноманітних кастингах. В одній зі своїх анкет він пише

- Характер життєрадісний, дружелюбний, щасливий, активний, кмітливий, винахідливий, с почуттям гумору, оптиміст, намагаюсь думати та творити позитивно, швидко навчаюсь процесу, займаюсь спортом та закалюванням, намагаюсь вести здоровий спосіб життя 

У 2019 році Бігус знімався у телешоу "Одруження наосліп"

"Думаю, я ідеальний чоловік. Я - власник юридичної компанії. Наша команда займається цивільними, кримінальними справами, господарськими, сімейними... Люблю займатися саморозвитком", - розповідав чоловік. 

Крім того як повідомляють "Наші гроші", Бігуна пов'яують із рейдерською атакою. Так, у 2017 році він став новим формальним власником ТРЦ "Victoria Gardens" у Львові. Згодом у судовому порядку рейдерство було зупинене.

Цього ж року Бігун отримав у подарунок квартиру у Києві і взяв нібито у борг 1,85 млн грн від генерал-майора СБУ часів Януковича. Про це свідчив витяг з реєстру речових прав на нерухоме майно.

До цього Петро Бігун у квітні оформив на себе квартиру по вулиці Михайла Донця у Києві площею 86 кв м, яку отримав в подарунок від невідомого. Через місяць на цю ж квартиру були внесені дані щодо договору іпотеки, виданого 18 травня. Як свідчить витяг з реєстру нерухомості, того дня Бігуну позичив 1,85 млн грн Дмитро Білоус. Гроші мав повернути у листопаді 2018 року.

Того ж таки у 2017 році проти Петра Бігуна відкрили кримінальне провадженяня за фактом службової підробки. Як зазначається, БІгун, працюючи слідчим прокуратури, складав завідомо неправдиві клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів.

БІгуна визнали винним, проте на підставі ст. 75 ККУ звільнили від відбування покарання з іспитовим строком терміном на один рік. 

У 2016 році Петро Бігун зареєстрував право власності на автомобіль "Mercedes-Benz" S500L 2005 року випуску, а у грудні – в стані алкогольного сп’яніння потрапив у ДТП. Суд визнав Бігуна винним, однак, провадження у справі закрили через закінчення строку накладення адміністративного стягнення.

Читайте також: Вирвав коханій серце та жіночі органи, а потім поховав у валізі: поліцейські розкрили моторошне вбивство на Київщині

 

Читайте також