Кому зі знаків зодіаку важко вийти заміж

Для багатьох дівчат пошук кохання стає складним завданням. Та ще складнішим для них виявляється збереження стосунків. У любовному союзі не всім під силу знаходити компроміси й поступатися власними принципами заради партнера. У підсумку в деяких випадках не доходить навіть до весілля – закохані розбігаються через невідповідність характерів.

Телець

Представниці другого за рахунком знака в зодіакальному колі вирізняються вибірковістю. Вони довго вибирають партнера, який підходить їм за всіма параметрами. Але й у стосунках з ідеальною половинкою не все буває гладко. Тельці вирізняються імпульсивністю і пристрасністю. У спробах довести свою правоту представниці цього знака зодіаку часто діють агресивно, що відбиває в партнера бажання будувати тривалі й міцні стосунки.

Діва

Педантичні Діви уважні до деталей не тільки в побуті, а й у житті. Тому вони багато та часто аналізують партнера. Навіть якщо ідеальний чоловік Діви запропонував дівчині зміцнити стосунки штампом у паспорті, представниці цього знака зодіаку все одно будуть у ньому сумніватися. Під час прийняття рішення Діви керуються розумом, а не почуттями й емоціями. Надто раціональний підхід може злякати чоловіка й він засумнівається в щирості цього знака.

Терези

Терези вирізняються легкістю та безтурботністю. Легка вдача цих знаків зодіаку так подобається чоловікам, що дівчата-Терези ніколи не залишаються без уваги. Але в цієї риси є і негативний бік: претендент на серце Терезів може не витримати конкуренції та залишити спроби підкорити дівчину. Ось чому Терезам складно вийти заміж.

Стрілець

Дівчата-Стрільці досить потайливі. Вони не відразу демонструють свій темперамент. Спочатку представниці цього знака можуть здаватися спокійними та стриманими. Але якщо вони вийдуть із себе, то продемонструють спалахи агресії. Це може відлякати потенційного партнера Стрільців, адже жінки цього знака зодіаку дратуються через найменший конфлікт.

Читайте також