Королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл фотографував нащадок князів Любомирських

Фото - відкриті джерела

Головним фотографом королівського весілля принца Гаррі та Меган Маркл став Алексі Любомирський - нащадок відомих князів Любомирських. Як повідомляє портал "Хроніки Любарта", всесвітньовідомий фотограф є є рідним онуком останнього власника палацу Адама Любомирського (1873-1940), який трагічно помер в рівненській в’язниці в роки Другої світової війни.

Адам Любомирський деякий час жив у Рівному та навіть хотів відновити помістя Любомирських, проте був ув'язнений та згодом помер за ґратами.

Алексі Любомирський народився 1 серпня 1975 року в передмісті Лондона, Вімблдоні, в родині рівнянина Мартіна Любомирського та перуанки. У віці семи років хлопчик разом із матір’ю переїздить до Ботсвани. Батьки Алексі розходяться і матір одружується вдруге. В одинадцять років Алексі отримує від вітчима свою першу фотокамеру і назавжди робить фотографію захопленням всього свого життя.

До слова, саме Алексі Любомирський робив світлини на заручення Меган Маркл та принца Гаррі. Фотограф відомий на увесь світ як автор численних обкладинок для «Vogue», «GQ і Harper `s Bazaar».

Світлини Алексі Любомирського:

Читайте також