«Лінія комфорту» - якість, перевірена роками

У компанії «Лінія комфорту» є рішення, які допоможуть Вам відчувати комфорт і свіжість навіть у таку спеку.

Це – компанія із 12-річним досвідом роботи, лідер українського ринку з виготовлення:

  • металопластикових вікон і дверей, перегородок;
  • захисних ролетів;
  • в’їзних, гаражних і промислових воріт;
  • шлагбаумів.

Комплектуючі та автоматику також можна придбати них.

Принципи компанії відрізняють її від інших«Лінія комфорту» турбується про довіру клієнтів, тому підтверджує свою кваліфікацію співробітництвом зі світовим гігантом металопластикового виробництва – компанією «Алютех».

Вони зібрали команду спеціалістів, які роблять свою роботу краще від усіх. Їх досвід і знання процесів дозволяють брати складні замовлення, від яких відмовились недосвідчені майстри. Щоб Вам не довелось ні про що перейматись, компанія «Лінія комфорту» встановлює вироби «під ключ» і дає гарантію на 1 рік.

Не менш важливо те, що компанія працює за оптимальними цінами, адже їм важливо, щоб клієнтам були доступні хороші вироби. Тому щоб Ви могли зекономити, вироби надсилають кур’єрськими, зручними для Вас, службами і дають детальні рекомендації та інструкції щодо встановлення.

Вікна і двері із металопластику - надійні і прості. Незалежно від погодних умов, вологості і розміру, чудово пасуватимуть будь-якому типу приміщення, закриють отвори, збережуть тепло і захищатимуть від шуму. Колір, форму і розмір підбирають за бажанням клієнта.

Захисні ролети виготовляють із міцного чи перфорованого екструдованого профілю. Отвори можуть бути і великими, і маленькими, але ролети при цьому залишаться міцними. Вони захищають вікна і двері від механічних пошкоджень та зломів. Також Ви зможете зберегти прохолоду у приміщеннях, захистити себе від перегріву та палючих променів.

«Лінія комфорту» виготовляє ще й в’їзні ворота трьох типів: від’їзні, розпашні та ролетні. При цьому наповнення перших двох можу бути на Ваш погляд: горизонт, профнастил, стальбрус, полікарбонат, фільонки, ковані елементи. Гаражні ворота виготовляють зі сендвіч-панелей, на гаражні ворота можна нанести цифровий малюнок, аби підкреслити Ваш стиль. Також є можливість замовити панорамні засклені і промислові ворота із дверима та вікнами.  

А от маркізи стануть чудовим і стильним доповненням Ваших вікон, терас і балконів

Шлагбауми з чудовою комплектацією допоможуть регулювати рух на Вашій території.

«Лінія комфорту» може запропонувати комплексне рішення питань безпеки і функціональності. Компанія працює 6 днів у тиждень, з’язатись можна за номерами телефонів:  

  • 093 213 77 72
  • 050 413 77 72
  • 044 227 64 65
  • 067 501 92 82

 

*на правах реклами

Читайте також