Липневі ДТП біля Дубна: керівника місцевої філії автодору на Рівненщині визнали винним у неналежному утримуванні доріг (ВІДЕО)

кадр з відео

Липневі ДТП у Птичі: суд визнав винним керівника місцевого автодору, пише UA: Рівне

Дубенський міськрайонний суд визнав винним начальника Дубенської філії "Облавтодору" Віктора Петрука у вчиненні адміністративних правопорушень.

Мова йде про три адмінпротоколи, складених на нього патрульними про неналежне утримання автошляхів, яке спричинило погіршення наслідків ДТП, що сталися на трасі Київ-Чоп поблизу села Птича упродовж липня цього року.

Нагадаємо, в результаті трьох липневих дорожно-транспортних пригод на цьому місці вісім людей отримали травми. Ще двоє – загинули. 

За словами начальника відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції області Сергія Коханюка, така ухвала Дубенського міськрайонного суду може бути підставою для позовів до філії "Дубенської ДЕД" від людей, що отримали травми в результаті липневих дорожно-транспортних пригод на трасі "Київ-Чоп" у селі Птича.

Прес-секретарка Служби автомобільних доріг області Валентина Бізюк прокоментувати інформацію щодо озвученого Віктором Петруком боргу перед Облавтодором, посилаючись на відсутність на місці керівництва, пообіцяла пізніше. За словами помічника директора ДП "Рівненський облавтодор" Дмитра Леонтіюка, наразі юристи підприємства вивчають ухвалу суду. Остаточне рішення про апеляційну скаргу – повинні прийняти найближчим часом.

Читайте також